Billeje České Budějovice

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning České Budějovice

Find den bedste pris på biludlejning i České Budějovice ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i České Budějovice. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

České Budějovice guide

Billeje České Budějovice
Biludlejning České Budějovice

České Budějovice (også kendt under sit tyske navn Budweis) er en by i Tjekkiet og den største by i regionen i det sydlige Bøhmen. Det ligger på Moldau-floden, 130 km syd for Prag. Byen har en befolkning på 96.053 indbyggere (2009).

České Budějovice er kendt verden over for sin produktion af Budweiser-øl. Factory Pivovar Budejovicky Budvar har været brygge øl siden 1200-tallet, hvor byen blev grundlagt. Andre vigtige industrier er fremstilling af blyanter, porcelæn og maskiner.

Jernbanen fra České Budějovice til Linz i Østrig er en af de tre ældste i Europa, blev bygget i perioden 1824-1832.Byen er Europas ældste jernbanestation.

Den gamle by har en velbevaret arkitektur fra forskellige perioder, både gotisk, renæssance, barok og 1800-tallet. Det gamle rådhus med vægmalerier ombygget i barokstil fra 1730 og tårnet “Cerna vez”, hvilket betyder sort tårn, der vender mod et af Europas største pladser.

Omkring 30 kilometer syd, byen Cesky Krumlov er en anden populær turistdestination i det sydlige Bøhmen. Siden 1992 er byen fra 1200-tallet på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Den nærmeste lufthavn er Lufthavn České Budějovice, lige uden for byen. Lufthavnen    Prag Václav Havel Airport. Beliggende et par timer kører mod nord.