Billeje Hradec Králové

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Hradec Králové

Find den bedste pris på biludlejning i Hradec Králové ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Hradec Králové. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Hradec Králové guide

Billeje Hradec Králové
Biludlejning Hradec Králové

Hradec Kralove er en by i Tjekkiet Beliggende på floden Elben i Hradec Kralove Region omkring 120 miles nordøst for Prag.Det har en befolkning på 93.490 indbyggere (2012).

Hradec Kralove beliggende i centrum af et rigt landbrugsområde distrikt. Ellers dens økonomi baseret på metal, maskiner, sukker, tekstil og træindustrien. En traditionel virksomhed er fremstilling af musikinstrumenter, især Petrof klaver. Petrof klaver er i dag Europas decideret klaver og klaver fabrikken. I Hradec Kralove i Tjekkiet gjorde klaver og klaverer, der eksporteres til alle hjørner af verden.

Hradec Kralove er en af ​​de ældste bebyggelser i Den Tjekkiske Republik og stammer allerede fra 1062. Under Joseph den anden, som var den tysk-romerske kejser fra 1765 til 1790, er mange af byens kirker revet ned for at gøre plads til befæstninger. Men stadig står domkirken, som blev bygget i 1303.

Byen er berømt for slaget ved Königgrätz 3. Juli 1866, som er bestemt den preussiske-østrigske krig.

Blandt attraktionerne er et museum dedikeret til kunstneren Egon Schiele, der boede et par år i byen. Museum of Modern Art er rangeret blandt de mest prestigefyldte museer i Den Tjekkiske Republik. Siden 2004 har Hip Hop Kemp, en af ​​de største europæiske hip hop festivaler, været afholdt hvert år i august. Hvert år i juni afholdt en international teaterfestival.

Den nærmeste lufthavn er Pardubice Airport, der ligger omkring 25 km mod syd. Men de fleste internationale flyvninger afgår fra Prag Václav Havel Lufthavn, som ligger ca 140 km vest for byen.