Billeje Ostrava

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Tjekkiet
  4. chevron_right
  5. Billeje Ostrava

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Ostrava

Find den bedste pris på biludlejning i Ostrava ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Ostrava. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Ostrava guide

Billeje Ostrava
Biludlejning Ostrava

Ostrava er en by i Tjekkiet, som er beliggende i den Moravian-Silesian region af Oder-floden i den vestligste af Den Tjekkiske Republik på grænsen til Polen.Befolkningen er 310.464 (2011), og det er Tjekkiets tredjestørste by. Ostrava blev opkaldt efter floden Ostra, og byen består af fire tidligere byer.

Ostrava er placeret på den sydvestlige ende af Øvre-Schlesien kul felt. Før det havde en masse af kul og jern industrien og var stærkt forurenet. Men da fløjlsrevolutionen i 1989, kollapsede en fredelig folkelig opstand, der førte til den tjekkoslovakiske kommunistpartis diktatur og blev erstattet af en demokratisk valgt regering i Václav Havel som præsident, har dette ændret sig. Alle kulminerne er lukket, men der er stadig jern, stål og valseværker, kemiske fabrikker, maskiner og fødevareindustrien i området.

Byen har et rigt kulturliv med fem teatre, mere end 60 gallerier og en af ​​Europas bedste symfoniske orkestre, Ostrava s Janáček Philharmonic Orchestra. En attraktion, der bliver mere og mere populær blandt unge, Stodolní Street, et område med barer, pubber og klubber. Det holdt Colours of Ostrava, en musikfestival hver sommer bringer mange musikere og grupper fra hele verden. En anden attraktion er MINIUNI, som er en samling af over 30 bygninger i Europas førende arkitektoniske miniature Big Ben og Eiffeltårnet.

Den nærmeste større lufthavn er Leos Janacek Ostrava Lufthavn 27 km fra centrum af Ostrava. En anden større lufthavn er Žilina Lufthavn (ILZ / LZZI), som liggeri Slovakiet, 100 km fra Ostrava.