Billeje Szczecin Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Szczecin Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Szczecin Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Szczecin Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Szczecin Lufthavn guide

Billeje Szczecin Lufthavn
Biludlejning Szczecin Lufthavn

Szczecin-Goleniów “Solidaritet” Airport (SZZ) ligger lige uden for den lille by Goleniów, og 45 km nordøst for Szczecin.Der er gode busforbindelser fra lufthavnen til byen som Goleniów, Karlino, Ploty, Nowogard og Koszain. Szczecin er den største lufthavn i byen, og der er lufthavnsbus i forbindelse med ankomst og afgang. Fire bil virksomheder præsenteres i lufthavnen, det er Hertz, Europcar, Sixt og Avis.

Lufthavnen blev bygget i 1956 i midten af ​​den kolde krig, og var dybest set en militær lufthavn. I de senere år er det blevet renoveret og har gode faciliteter. I 2011 besøgte 258 217 passagerer Szczecin Lufthavn, hvilket betyder et fald i forhold til året før.

Szczecin Lufthavn har charterfly ture til Egypten, og regelmæssige afgange til London, Liverpool, Edinburgh, Dublin, Oslo og Stavanger.Det er lavprisflyselskab Ryanair, der tjener de fleste destinationer.

Lufthavnene har en cafe, pub og toldfri butik. Desuden kan det give kapel, posthus, apotek, VIP Lounge, smøterom Center og et turistkontor.  Det er et hotel 1 km uden for lufthavnen, pilotens Hut Motel.