Billeje Szczecin

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Polen
  4. chevron_right
  5. Billeje Szczecin

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Szczecin

Find den bedste pris på biludlejning i Szczecin ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Szczecin. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Szczecin guide

Billeje Szczecin
Biludlejning Szczecin

Szczecin er en af Polens ældste og største byer med en befolkning på 407.811 (2011) indbyggere i det nordlige Polen på grænsen til Tyskland.Centret strækker sig over begge sider af floden Oder, og også på flere øer.

En af dens attraktioner er den gamle by med cafeer, restauranter og butikker. Gamle by blev renoveret i slutningen af ​​1990 s, og mange af de nye bygninger er rekonstruktioner af bygninger, der blev ødelagt under Anden Verdenskrig. Efter krigen var det usikkert, om byen skal være en del af Tyskland eller inkorporeres i Polen, men det var i 1946 besluttede det ville være polsk.

Det er et vigtigt kulturelt centrum med mange teatre, museer og koncertsale. Familier med børn vil nyde over at tage en tur til dukketeater Pleciuga, og for dem, der gerne slotte og gamle bygninger Ducal Palace i stedet. Det har også flere katedraler og kirker, den ene af dem er St. Jacobs Cathedral

Byen har en overflod af grønne områder: Parker og veje og alléer af træer plantet i midten af ​​feltet for at adskille områderne trafik (hvor ofte sporvognsskinnerne er lagt). Det faktum, at den ligner Paris en naturlig forklaring.Den blev genopbygget i 1880 til et design af Georges-Eugène Haussmann, der redesignet Paris under Napoleon III.

Skibsbygningsindustrien er vigtig, og her er Stocznia Szczecinska som er Polens største.  Det har en fiskeindustri og et stålvalseværk. Havnen er en af ​​de største i Polen.

“Solidaritet” Szczecin Goleniów Lufthavn ligger 45 km nordøst for byen.