Billeje Poznań

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Polen
  4. chevron_right
  5. Billeje Poznań

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Poznań

Find den bedste pris på biludlejning i Poznań ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Poznań. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Poznań guide

Billeje Poznań
Biludlejning Poznań

Poznań er en by med omkring 560.000 indbyggere (2008), som ligger på Warta-floden i det centrale Polen – omtrent halvvejs mellem Warszawa og Berlin.Poznań er en af ​​Polens vigtigste industribyer – og det har også stor betydning som kommercielle, kulturelle og uddannelsesmæssige centrum. Her er eksempel herunder den berømte Adam Mickiewicz University, der har over 130.000 studerende.

Poznań er en af ​​Polens ældste byer, og det var på højden af ​​deres magt – herunder som den første sæde – i 1200-tallet. Centret blev liggende på højre bred. Til sidst, en nyere, tysk by bygget på venstre bred – og her var centrum for magten i 1500-tallet, under den Poznan næste storhedstid. I 1793 byen kom under preussisk styre, men siden 1919 har tilhørt Polen. Ligesom mange andre polske byer, stærkt Poznań ødelagt under 2. World War II – men var i de første efterkrigsår fuldstændig genopbygget.

Mange af Poznan attraktioner er placeret i den gamle bydel. Her er den gamle middelalderlige torv med rådhuset fra 1300-tallet med sin nuværende facade er fra 1500-tallet.

Den gamle bydel har vi også Gorka Palace, et kompleks af bygninger fra 1500-tallet, såsom huse byens arkæologiske museum. Ved andre kulturinstitutioner, er følgende nævnes: Den fantastiske Raczynski Bibliotek fra 1800-tallet, specialmuseum af musikinstrumenter, Old Royal Palace (der nu huser et kunstmuseum) og Zamek Cesarski – et palads indviet i 1910 til den tyske kejser Wilhelm II. I øjeblikket fungerer som en kulturel og historisk museum.

Poznan mest berømte bygning er den imponerende St. Peter og St. Paul Basilika, der er Polens ældste katedral (påbegyndt allerede i 900-tallet).

Ellers Poznań kendt for at være vært for to af Polens mest populære kulturelle begivenheder – den årlige Malta Theatre Festival og Henryk Wieniawski International Violin Konkurrence afholdt hvert femte år.

Den nærmeste lufthavn er Henryk Wieniawski Lufthavn, ligger 7 miles vest for centrum.