Billeje Olkusz

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Polen
  4. chevron_right
  5. Billeje Olkusz

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Olkusz

Find den bedste pris på biludlejning i Olkusz ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Olkusz. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Olkusz guide

Billeje Olkusz
Biludlejning Olkusz

Olkusz er en by i det sydlige Polen ikke langt fra grænsen til Tjekkiet og Slovakiet, omkring 30 miles nordvest for Krakow.Den har 37.552 indbyggere (2006) og er den vigtigste by i regionen Olkusz.

Den første skriftlige dokument refererer til byen er fra 1299. Byen blev oprindeligt kontrolleret af statsborgere af tysk afstamning, og beboerne var mest velhavende på grund af blygruver område. Også sølv er fundet her.

Byen ligger ved floden Baba næste Krakowsko-Częstochowska Highlands. Omkring 40 miles vest for byen er byen Czestochowa frekventeres af omkring fem millioner turister og pilgrimme hvert år. Pilgrim er Den Sorte Madonnas af Częstochowa, også kaldet Den Sorte Maria, holdt i Jasna Góra-klosteret i byen og udføre mange mirakler.

Tæt på Krakow, en af Polens mest besøgte byer, er også central Olkusz.

Et af de mest berømte billeder i verden, der er brugt som illustrationer af Holocaust grusomheder af Rabbi Moshe Dayan den Hagerman, en dommer i Olkusz, der gøres grin med og misbrugt af tyske soldater. Billedet blev senere identificeret af folk, der overlevede krigen og dateret til 31 i juli 1940, også kaldet “blod onsdag i Olkusz»

Den nærmeste større lufthavn er John Paul II International Airport Kraków-Balice, 39 km fra centrum af Olkusz, Polen.En anden større lufthavn er Katowice International Airport, 51 km væk.