Billeje Katowice

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Polen
  4. chevron_right
  5. Billeje Katowice

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Katowice

Find den bedste pris på biludlejning i Katowice ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Katowice. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Katowice guide

Billeje Katowice
Biludlejning Katowice

Katowice (tysk: Kattowitz) syd i Polen, i Schlesien – og er en by med omkring 320.000 indbyggere (2010).Det ligger i et større byområde – hvor den samlede opholder sig omkring 3,5 millioner mennesker. Katowice er først og fremmest en vigtig industriel by – men er også områdets ubestridte centrum for kultur og uddannelse.

Katowice blev grundlagt omkring år 1600, men har ikke tilstand indtil 1865. Den tyske indflydelse i Katowice er historisk betydningsfulde, men siden 1921, tilhørte byen til Polen – selv om et flertal af beboerne på daværende tidspunkt havde foretrukket at være “tysk”.

Der er en række betydelige kulturinstitutioner i Katowice – herunder flere teatre og museer. En stor del af byens kultur er helliget den Silesian tradition. Byens største teater (oprettet 1907) er den schlesiske Theatre – mens de største og mest berømte museum er det Silesian Museum. Sidstnævnte har til huse i en ældre, statelige hotel bygning – og huser en række etnologiske og arkæologiske objekter – foruden en lang række Silesian illustrationer.

Blandt de andre museer skal især interessant museum for polske scenografi nævnt.

Katowice centrale kirke, katedralen i Kristus, er forholdsvis ny – bygget i perioden 1927-1955 i den klassicistiske stil. Støder op til det er en storslået gammel Ærkebiskoppens palads i en smuk park. Parker er ellers mange af Katowice – og den største og mest populære er Wojewódzki kulturel og rekreativ park, såsom indeholder en zoologisk have, et planetarium, et vandland og en forlystelsespark.

Den nærmeste lufthavn er Katowice Airport, der ligger 40 km nord for byen.