Billeje Kielce

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Polen
  4. chevron_right
  5. Billeje Kielce

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Kielce

Find den bedste pris på biludlejning i Kielce ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Kielce. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Kielce guide

Billeje Kielce
Biludlejning Kielce

Kielce er en by i det centrale Polen ligger mellem Krakow og Warszawa med 204.891 indbyggere (2009).Det er også hovedstaden i regionen Świętokrzyskie Mazowieckie. Byen ligger i det Hellige Kors Mountains er de ældste bjerge på bredden af floden Silnica.

Kielce er en industriby med en vægt på sværindustrien og fødevareforarbejdning. Kalkgruber i området var lang den økonomiske motor. Den over 900 gamle bydel har mange attraktioner og et spændende Gammelby, hvor det er til rådighed en markedsplads fra 1700-tallet. Den ældste bygning er en katedral fra 1100, der er blevet restaureret flere gange. At handle er Sienkiewicza gade, der fører fra stationen til Moniuszki sted en god mulighed. På Wolnosci Square er der et godt udvalg af caféer og restauranter.

I den nærmeste Kielce, er der fem forskellige naturparker og reservater, en af ​​de mest populære er den Hellig Kors Bjerge som velegnet til vandreture. Der er også et kloster fra 1400-tallet, der er et besøg værd. I Kadzielnia Nature Reserve er der et amfiteater med plads til 5.000 mennesker, og kalksten giver det en unik lyd. Det er kendt for sin krystalklare vand.

Den nærmeste større internationale lufthavn er Johannes Paul II Balice Lufthavn ligger omkring 140 kilometer syd, lige uden for Krakow.Warszawa Chopin Lufthavn ligger 175 km længere mod nord.