Billeje Wrocław

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Polen
  4. chevron_right
  5. Billeje Wrocław

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Wrocław

Find den bedste pris på biludlejning i Wrocław ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Wrocław. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Wrocław guide

Billeje Wrocław
Biludlejning Wrocław

Wrocław (tysk: Breslau) er placeret i Polens sydvestlige hjørne – og har ca. 633.000 indbyggere (2010). Oder-floden deler byen i to, og har været gennem historien Wroclaw hovedåre, og også gjort byen en vigtig central europæisk flod port. I år 2000, fejre Wrocław sit 1000 års jubilæum.

Wroclaw er en af Polens vigtigste industribyer – herunder store produktion af biler, busser og jernbanevogne.Blandt de store industrikoncerner, der har etableret sig i Wrocław, Siemens og Volvo. Ellers er byen kendt for sine gymnasier og universiteter, herunder Wrocław University – grundlagt i 1702.

Ligesom de fleste andre polske byer var stærkt beskadiget under Wrocław 2 Verden – især i krig tøjr. Flere af de store historiske bygninger er genopbygget (som kopier af gamle) i efterkrigstiden. Dette indbefatter katedralen i 1100-tallet. Men der er kun få historiske bygninger, der blev skånet under bombardementerne, herunder den smukke St. Idzis Kirke fra 1230 – som nu Wroclaw ældste bevarede bygninger. En attraktion i sig selv er det så Domkirkeøya – oprindeligt en ø i floden Oder, der er nu forbundet til fastlandet. Ud over katedralen finder vi sådan byens botaniske have her (bygget i 1811).

På den sydlige bred af Oder er Wrocław gamle volde, og inden for disse der er flere bevaret – og en del restaureret – bygninger fra middelalderen. Desuden finder vi det gamle marked her – udover den ombyggede Elisabeth kirken med sin 83 m høje tårn. På voldene kan ellers opleve den særlige vision af den historiske maleri Panorama Raclawicka – oprindeligt malet i byen Lviv i 1894, men flyttede til Wrocław i 1945. Det danner en cirkel med en omkreds på helt op til 120 meter, og udgør et vigtigt historisk begivenhed.

Populære turistattraktioner er Nationalmuseet andet – såsom har en stor samling af middelalderlige kunst og arkitektur museum – med en afdeling, der viser genopbygningen efter krigen.

Den nærmeste lufthavn er Copernicus Wrocław Airport, der ligger omkring 10 km sydøst for byen.