Billeje Legnica

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Polen
  4. chevron_right
  5. Billeje Legnica

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Legnica

Find den bedste pris på biludlejning i Legnica ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Legnica. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Legnica guide

Billeje Legnica
Biludlejning Legnica

Legnica er en by beliggende i det vestlige Polen på grænsen til Tyskland og Den Tjekkiske Republik og har hovedkvarter i Schlesien regionen.Byen har en befolkning på 104.178 (2009) indbyggere og er beliggende på bredden af ​​floden Kaczawa.

Byen er kendt for en unik historisk begivenhed, Slaget ved Legnicia April 9, 1241. Mongolerne var ved at invadere Østeuropa, og blev mødt med en kristen hær. Fra 1945 til 1990, under Den Kolde Krig byen var hovedkvarter for de sovjetiske styrker i Polen. Det havde en stor indflydelse på livet i byen, og det blev opdelt i polske og sovjetiske områder, sidstnævnte ofte lukket for offentligheden

Legnica er primært kendt industrib, især kobber og nikkel industrier vigtigt. Det har også mange historiske seværdigheder. Blandt de mest interessante er Piast middelalderborg beliggende nord for den gamle bydel og Lubiąż Abbot hus, hvor kobber Museum. Den gamle bydel i Legnica har en stor firkant med et rådhus barok.

Byen er kendt for sine parker og haver, og har syv hundrede acres af grønne rum, for det meste langs bredden af ​​Kaczawa. Tarninow område er særligt attraktivt.

I de senere år været Legnica ofte som en film sæt til film på grund af dens velbevarede Gammelby med tysk arkitektur, tæt på Tyskland og lave omkostninger.

Den nærmeste lufthavn er Wroclaw lufthavn ligger 75 km fra byens centrum.