Billeje Stalowa Wola

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Stalowa Wola

Find den bedste pris på biludlejning i Stalowa Wola ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Stalowa Wola. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Stalowa Wola guide

Billeje Stalowa Wola
Biludlejning Stalowa Wola

Stalowa Wola beliggende i det sydøstlige Polen i regionen Województwo podkarpackie.Det har en befolkning på 64 353 (2008) indbyggere.

Stalowa Wola er en af ​​de yngste byer i Polen. Den blev designet i 30’erne for arbejdstagere på Huta Stalowa Wola, et stort stålværk, der skaber våben og andet udstyr til militæret. Når Huta Stalowa Wola og andre fabrikker blev etableret i 30’erne, var det en del af den polske regerings strategi, at de ville være langt fra grænsen til Tyskland og Sovjetunionen.Dette var især vigtigt for produktionen af ​​våben og højteknologiske varer i årene mellem verdenskrigene.

Stalowa Wola er kendt for at være hjemby Dr. Eugene Lazowski ofte kaldet Polens svar på Schindler. Under Anden Verdenskrig oprettede Dr. Eugene Lazowski, en militær læge, der tilhørte den polske modstand Armia Krajowa, rygter om en falsk epidemi Epidemic tyfus i byen Rozwadów (nu et kvarter i Stalowa Wola), og de omkringliggende landsbyer og byer. Han spillede for det tyske sundhedsvæsen angst og ideer om renhed og gemt et omkring 8.000 polske jøder fra den visse død i nazisternes koncentrationslejre. På grund af frygt for smitte, blev de ikke sendt til koncentrationslejre.

Den nærmeste større lufthavn er nær Rzeszów-Jasionka Airport, 66 km fra byens centrum.