Billeje Warszawa Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Warszawa Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Warszawa Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Warszawa Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Warszawa Lufthavn guide

Billeje Warszawa Lufthavn
Biludlejning Warszawa Lufthavn

Warszawa Frederic Chopin Airport (WAW) – opkaldt efter den verdensberømte komponist – ligger 10 km sydvest for Warszawa center.Lufthavnen betjener over 8 millioner passagerer årligt.

Lufthavnen har været i den samme placering siden 1910, og siden 1934, beliggende Polens største lufthavn her. Under 2 Verdenskrig var det helt ødelagt af bomber, men en ny international terminal blev afsluttet i 1969. Den nuværende terminal blev bygget i 1992 for at adskille indenlandsk og international trafik.

En helt ny lufthavn blev afsluttet i 2008, 40 km nord for Warszawa – og det tjener som aflastning Lufthavn for den største lufthavn, især når det kommer til chartertrafikken. Det vil i sidste ende være i stand til at håndtere 2300 tusind passagerer.

En række flyselskaber, såvel som polsk international, driver et stort antal regelmæssige flyvninger til destinationer i hele Europa.

Der er ingen tog fra lufthavnen til centrum af Warszawa, men tjenesten bus er godt – og du kan også tage en taxa. Hvis du ønsker at leje en bil i Warszawa, flere internationale biludlejningsselskaber i lufthavnen dets tilknyttede selskaber – herunder Avis, Budget, Europcar, Hertz og National.

Warszawa Lufthavn har en nyttig udvalg af butikker, restauranter og barer. Der er også to internetcaféer i lufthavnen. Desuden er der mødelokaler, information counter, banker, pengeautomater, penge vekselkontorer, posthus og medicinsk center.

Nær lufthavnen, er der to mindre hoteller – Falcon Transit Hotel og Courtyard by Marriott. Ellers udvalg af hoteller store og varierede i og omkring Warszawa.