Billeje Białystok

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Polen
  4. chevron_right
  5. Billeje Białystok

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Białystok

Find den bedste pris på biludlejning i Białystok ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Białystok. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Białystok guide

Billeje Białystok
Biludlejning Białystok

Białystok er den største by i det nordøstlige Polen og hovedstaden i Podlaskie Amt Voivodeship nær grænsen til Hviderusland.Det er beliggende på bredden af Biala-floden befolkning er 294.399 (2009) indbyggere.

Byen er kendt for at være et mødested for forskellige religioner, etniske grupper og nationalister. Den etniske og sproglige mangfoldighed var derfor Ludwik Zamenhof, der blev født i Bialystok begyndte at arbejde med at udvikle den universelle sprog Esperanto.

Inden 2 Anden Verdenskrig, omkring 40 procent af befolkningen jøder. 27. Juni 1941 blev erobret af Białystok Tyskland, da de invaderede Sovjetunionen. 56 tusind jøder blev indespærret i en ghetto, som blev ødelagt under August 1943

I området er der mange store parker, kun et par kilometer væk er Knyszyńska, som er en fredet skov med spabad Suprasl. Endnu en af ​​dem, Białowieski National Park, bison, er hjemmet og er et UNESCO World Heritage Site. I Narwianski National Park kan opleve mange sjældne fuglearter.

Byen har mange gader med historiske bygninger og små butikker og hyggelige cafeer. De vigtigste historiske bygninger er Branickis palads, rådhuset og et stort antal kirker, den ene af dem er Jomfru Maria Kirke. Den største museum er det Podlaskie Museum i tillæg til de malerier og kunst arkæologiske, skulptur og historie afdeling.

Białystok-Krywlany Lufthavn er den nærmeste lufthavn, og ingen regelmæssig service. Den nærmeste internationale lufthavn er Warszawa Chopin Lufthavn ligger 174 km fra Bialystock.