Billeje Hviderussland

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Hviderussland

Find den bedste pris på biludlejning i Hviderussland ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Hviderussland. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Hviderussland guide

Billeje Hviderussland
Biludlejning Hviderussland

Belarus er en indlandsstat som grænser Polen mod vest, Litauen og Letland mod nordvest, Rusland mod nord og øst og Ukraine i syd.Hovedstaden er Minsk.Hjem til 9.457.500 (2012) indbyggere.

Belarus er et lavtliggende land uden naturlige grænser til nabolandene og landskabet består hovedsageligt af lave bakker og Knolls. Næsten en tredjedel af landet er dækket af tætte skove, og landets højeste bjerg, Dzyarzynskaya Hara, stigende kun 346 meter over havets overflade. I syd er det land våd med mange sumpe, floder og omkring 11 000 søer.

I 1919 Hviderusland del af Sovjetunionen, udviklet og efter Anden Verdenskrig for at blive en af ​​de vigtigste industrielle centre i Sovjetunionen. Under Anden Verdenskrig blev landet besat af Tyskland, og tabte mere end en tredjedel af befolkningen.Siden 1994 har landet været regeret af Alexander Lukashenko. Landet er blevet omtalt som den sidste sovjetiske regering, og præsident Lukashenko som Europas sidste diktator. Belarus er derfor et meget isolerede land i Europa.

Den nationale sikkerhedstjeneste KGB holder den politiske opposition under kontrol, demonstrationer mod regeringens ulovlig. Rusland kritiseres for alvorlige krænkelser af menneskerettighederne, og er det eneste land i Europa, hvor dødsstraf er lovligt. Den er kendetegnet ved høj korruption og arbejdsløshed. En femtedel af landet var stærkt forurenet, når den atomreaktor i Tjernobyl i nabolandet Ukraine eksploderede i 1986. Hviderusland kæmper med alvorlige miljøproblemer efter omfattende emission fra det tidspunkt, hvor Sovjetunionen.

Hviderusland stadig har en masse tung industri drives som i sovjettiden, med store geværer og maskinfremstilling. Mere end 80 procent af den økonomiske aktivitet i Belarus er ejet og kontrolleret af staten. Landbrugssektoren er veludviklet.

Der er kun få traditionelle turistattraktioner i Belarus, og man skal have visum for at besøge landet. De fleste turister besøger hovedstaden Minsk for et par dage, hvor man kan nyde rene gader, “lov og orden” og arkitektur fra de sovjetiske dage.

Minsk National Airport er den største lufthavn i Hviderusland, der ligger 42 km øst for Minsk.

Destinasjoner