Billeje Minsk

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Minsk

Find den bedste pris på biludlejning i Minsk ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Minsk. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Minsk guide

Billeje Minsk

Biludlejning Minsk

Minsk er hovedstaden i den uafhængige republik Belarus. Byen har omlag1, 9 millioner (2012), og er beliggende på en højderyg i den centrale del af landet. Svislatj floden løber gennem byen. Minsk blev første gang nævnt i historiske optegnelser i 1067. Byen var i at ændre kontrol, indtil den blev hovedstad i den sovjetiske republik Belarus i 1919.

Minsk, landets kulturelle og industrielle centrum (og gateway), blev næsten udslettet under 2 Verdenskrig. Den foryngede Byen er kendetegnet ved sovjetisk arkitektur i 1950’erne – og 1960’erne. Omkring centrum er der et sammenhængende system af parker, langs floden, denne del af byen en bucolic føler sommer. Bolig-og erhvervsområder er organiseret i cirkler omkring centret. Industrien omfatter bilindustrien, traktor og forarbejdning af fødevarer.

Minsk har en række attraktioner at byde på – herunder opera og teatre. Der er også flere interessante kirker og offentlige bygninger i byen, og et godt udvalg af museer. Den forreste af disse er den Nationale Historiske Museum og Kultur. Du får et meget godt overblik over de vigtigste begivenheder i byen og dens historie. National Art Museum (med artefakter fra 1600 til i dag) og War Museum også et besøg værd.

Hovedgaden i Minsk kaldet “Praspekt Skaryny” og er en livlig promenade med gode shoppingmuligheder. Ellers bør du hovedet til de renoverede kvartaler øst for Svislatj floden, som er i dag, med en omtrentlig 1600-tals arkitektur. Dette er også et godt udvalg af hyggelige caféer, barer, restauranter og gavebutikker.

Byens lufthavn – Minsk International Airport – ligger 42 miles øst for centrum.

Menu