Billeje Lublin

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Polen
  4. chevron_right
  5. Billeje Lublin

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Lublin

Find den bedste pris på biludlejning i Lublin ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Lublin. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Lublin guide

Billeje Lublin
Biludlejning Lublin

Lublin er ca. 160 km syd for Polens hovedstad, Warszawa, og har omkring 350.000 indbyggere (2008).Byen er også et centrum for handel og uddannelse, og den berømte Marie Curie University er her.

Byen Lublin blev første gang nævnt i 1200-tallet – og havde sin storhedstid i 1500-tallet, på grund af sin strategiske beliggenhed mellem Krakow (Polen tidligere hovedstad) og Vilnius (hovedstaden i Litauen ).Det havde da en multi-kulturel karakter, og var et vigtigt centrum for både jødedommen og den kristne reformation bevægelse. Under 2 Anden Verdenskrig var en af ​​de værste nazistiske koncentrationslejre – Majdanek – bygget lige ved byen. Under krigen reducerede den jødiske befolkning i Lublin fra over 42.000 til omkring 4.500 – en ufattelig tragedie.

Mange af Lublin vikstigste seværdigheder er inden for gåafstand af hinanden i byens centrum. Dette indbefatter den gamle Lublin Castle Medieval (restaureret i 1800-tallet) og den hellige Treenighed kapel fra 1300-tallet. I kapellet er der de unikke byzantinske kalkmalerier fra begyndelsen af ​​1400-tallet, og nogle nyere kunst. Tæt ved byens gamle torv, hvor de har afdækket grundlaget for en gammel 1300-tals kirke (St. Michael-kirken). Der er også en række interessante kirker i Lublin.

Det historiske centrum er ellers flere af de gamle byporte bevarede og vidunderligt – og de tjener som et symbol på Lublin.

Blandt byens mange museer og monumenter er mere knyttet til 2. Verdenskrig. Det gælder først og fremmest til Majdanek, der dokumenterer de koncentrationslejre grusomheder – men også Gestapo Museum (også kendt som Martyr Museum).

Lublin er udpeget som Europæisk Kulturhovedstad i 2016, og forud for at markedsføring af en række planlagte begivenheder sætter deres præg på bybilledet.

Lublin er også et shopping by, hvor en af ​​den historiske bymidte vil finde mange små specialbutikker sælger souvenirs og lokale specialiteter. Derudover kan det nævnes, at i udkanten af ​​byen er flere store indkøbscentre.

Lublin ligger mellem to internationale lufthavne: Warsaw Airport handler om. 160 km nordvest for byen, mens Rzeszow Lufthavn er en lignende afstand syd for Lublin.