Billeje Kraków Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Kraków Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Kraków Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Kraków Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Kraków Lufthavn guide

Billeje Kraków Lufthavn
Biludlejning Kraków Lufthavn

John Paul II lufthavn Kraków-Balice (KRK) er en international lufthavn, der betjener Kraków i Polen.Det er beliggende i byen Balice, 11 km vest for Krakow centrum – og er opkaldt efter den polskfødte pave Johannes Paul II, der levede mange år i Kraków.

Kraków Lufthavn var tidligere en militær flyveplads, men var i 1964 også vedtaget som en civil lufthavn. Omkring 3 millioner passagerer passerer gennem her hvert år, hvilket gør lufthavnen til Polens næststørste travleste.

Der er to passagerterminaler i lufthavnen: Terminal 1 håndterer international trafik, mens det nationale er tjent med Terminal 2 Der er gratis shuttle bus både mellem de to terminaler og mellem terminaler og banegården.

Transportmuligheder mellem lufthavnen og centrum af Krakow er gode. Man kan vælge mellem tog, bus eller taxi. Hvis du ønsker at leje en bil i Kraków, flere internationale udlejningsbureauer repræsenteret i lufthavnen – herunder Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt.

Der er en række offentlige faciliteter i Kraków Lufthavn – herunder mødelokaler, VIP service, trådløst internet, pengeautomater, posthus – og et godt udvalg af butikker, restauranter og snackbarer. Lufthavnen er også godt indrettet til handicappede.

Hoteller tættest er Neohotel Airport, som ligger et par kilometer fra lufthavnen.