Billeje Lodz Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Lodz Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Lodz Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Lodz Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Lodz Lufthavn guide

Billeje Lodz Lufthavn
Biludlejning Lodz Lufthavn

Lodz Airport – eller Lodz Wladyslaw Reymont Airport (LCJ) – er en regional lufthavn ligger 6 km sydvest for Lodz centrum. Lufthavnen blev åbnet i 1925 og var en af ​​Polens vigtigste indtil slutningen af ​​1950’erne. I de senere år gjort en stor indsats for at puste nyt liv i lufthavnen, især for lavprisselskaberne. Lufthavnen betjener omkring. 400.000 passagerer om året.

Lodz Lufthavn har to terminaler: Terminal I, som er en indenlandsk terminal (renoveret i 1997), og Terminal II, som er international, bygget i 2005. En tredje terminal er under udvikling.

Flyselskaber har direkte fly fra Lodz Airport er Jet Air ( København, Wien ), Ryanair ( Dublin, Edinburgh, Liverpool, London, Nottingham, Shannon, Stockholm, Oslo-Rygge) og Sun D’or ( Tel Aviv ).

Afstanden fra lufthavnen til Lodz byen er kort, og du kan vælge mellem rumfærgen, bus eller taxi. Der er flere internationale biludlejningsfirmaer repræsenteret i lufthavnen, hvis du ønsker at leje en bil i Lodz. Man finder sådan Avis, Budget, Europcar, National og Sixt deres filialer her.

De offentlige faciliteter er beskedne i Lodz lufthavn, men der er en restaurant, café, toldfri butik og et turistkontor i terminalbygningen.

Der er ingen hoteller i lufthavnen, men valget er god i og omkring Lodz.