Billeje Billund Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Billund Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Billund Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Billund Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Billund Lufthavn guide

Billeje Billund Lufthavn
Biludlejning Billund Lufthavn

Billund Lufthavn (BLL) er Danmark næststørste lufthavn, og ligger 3 miles nordøst for Billund center.Lufthavnen betjener 2,7 millioner passagerer om året (2012).

Billund Lufthavn blev bygget i 1962 og åbnet for kommerciel flytrafik i 1964. En ny terminal bygning blev bygget i 2002.

Ca. 14 flyselskaber – herunder Air France, SUN-Air, Ryanair, KLM, norsk og Lufthansa – har direkte flyvninger fra Billund Lufthavn til en række internationale destinationer.Der er både permanente og sæsonbestemte flyvninger herfra, og nogle populære destinationer Paris, Oslo, London, Bergen, Stockholm, Amsterdam, Pisa og Malta.

Lufthavnen har et godt udvalg af butikker, restauranter og caféer. Derudover er der faciliteter såsom pengeautomater, vekselbørs, udflugtsskranke, legerum for børn, møde-og konferencelokaler, VIP lounge og balkon.

For at komme fra lufthavnen til centrum af Billund, kan man tage en taxa eller bus. Der er også busser herfra til andre danske byer, f.eks.  Århus, Vejle og Horsens.

Hvis du ønsker at leje en bil i Paris, har flere biludlejningsfirmaer kontorer i lufthavnen – herunder Avis, Sixt, Budget, Europcar og Hertz.