Billeje Horsens

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Danmark
  4. chevron_right
  5. Billeje Horsens

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Horsens

Find den bedste pris på biludlejning i Horsens ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Horsens. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Horsens guide

Billeje Horsens
Biludlejning Horsens

Horsens er en by i det østlige Jylland. Byen har en befolkning på 54 450 (2012) indbyggere. Horsens ligger omkring 50 km syd for Århus og 200 km vest for Copenhagen.Det er en stor havneby placeret på enden af ​​Horsens Fjord. Byen er omgivet af typisk morænelandskab med lave bakker og dale skabt af gletsjere under den sidste istid.

I de senere år er der blevet gjort for at udvide og forbedre den kulturelle begivenheder. Adskillige internationalt kendte kunstnere som Madonna, Bob Dylan, José Carreras, Robbie Williams, The Rolling Stones, U2, har haft eller vil få koncerter i byen

En af de største kulturelle begivenheder i Danmark er den årlige Europæisk Middelalder Festival, der finder sted den sidste weekend i august. Centrum af Horsens transformeres derefter ind i den største middelalderlige marked i Nordeuropa med aktiviteter og underholdning for børn og voksne i alle aldre.

Horsens er en af Danmark s ældste byer med en township 1150.Pladsen er stadig Vor Frelsers Kirke fra 1200-tallet. I middelalderen var det en vigtig by med et slot og flere klostre. Arkitekturen i Soder Gate er værd at studere nærmere. Lige før påske hvert år afholdt Krim udstilling, som er Europas største festival for mystery elskende, der er begge forfattere fra ind-og udland. Det er en vigtig handels-og industriby, især for elektroniske og udskrivning industrier.

Den nærmeste større lufthavn er Billund Lufthavn ligger 45 minutters kørsel tid vest for Horsens.Aarhus Lufthavn ligger 90 km nord for Horsens.