Billeje Aarhus

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Danmark
  4. chevron_right
  5. Billeje Aarhus

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Aarhus

Find den bedste pris på biludlejning i Aarhus ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Aarhus. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Aarhus guide

Billeje Aarhus
Biludlejning Aarhus

Aarhus (Århus) er Jyllands s og Danmark næststørste by. Det er placeret på Århus Bugt på østkysten af ​​Kattegat Region Midtjylland. Byen har 252.213 indbyggere, mens kommunen har en befolkning på cirka 320 tusind (2012).

Aarhus Sønderjyllands største kommercielle og serviceby og regionens økonomiske, uddannelsesmæssige og kulturelle centrum. Blandt de vigtigste uddannelsesinstitutioner er Aarhus Universitet, Århus Universitetshospital og Aarhus Research Park.

Også teknologi og industri er vigtige for virksomheder i Århus, og byen har en af ​​Jyllands travleste havne.

Den gamle bymidte ligger ved mundingen af ​​Aarhus Z. Her er hvor spor af befæstningsanlæg fra vikingetiden, og en del af den middelalderlige, snoede gade netværk og flere tørv er bevaret.

Et af de mest besøgte attraktioner i Århus “The Old Town” (åbnet i 1914) – også kendt som Danmark Købstadmuseum. Dette er en såkaldt open air museum for bykultur – den største af sin slags. Museet er designet som en gammel by, med i alt 75 huse fra 1500 -, 1600 -, 1700 – og 1800-tallet.

En historisk og arkitektonisk vartegn i byen er Århus Domkirke (“Sankt Clemens”) fra slutningen af ​​1100-tallet, som ligger på Store Torv. Medium Tørv og Lille Torv finde Borg Gate – en tidligere byport fra 1250 er. Også byens ældste kirke, St. Nicholas fra 1000-, er en stor turistattraktion i Århus. Dette er også den ældste stenkirke i Skandinavien. Ellers er St. Olafs Kirke fra begyndelsen af ​​1100-tallet nævnes, og de to klostre – er opført i henholdsvis 1200-tallet og 1400-tallet.

Andre populære turistattraktion i Århus er Marselisborg Slot (opført i perioden1898-1902), Mindeparken – med sine smukke haver og historiske elementer, Ole Rømer Observatoriet fra 1911 Forstbotanisk Have og Marselisborg Woods – Pet Haven og Tivoli Friheden.

Århus er også kendt som en spændende kultur – med centrale nutidige institutioner ARoS Aarhus Kunstmuseum, Århus, musik og Scandinavian Center. I denne sammenhæng foruden “Århus Festuge” nævnt – den største kulturfestival med bidrag fra lokale, nationale og internationale kunstnere. Det har været afholdt hvert år i forbindelse med overgangen fra september til august siden 1965.

Den nærmeste lufthavn er Århus Lufthavn (tidligere Tirstrup Lufthavn), som ligger ca. 35 km nordøst for Århus.