Billeje Skanderborg

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Skanderborg

Find den bedste pris på biludlejning i Skanderborg ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Skanderborg. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Skanderborg guide

Billeje Skanderborg

Biludlejning Skanderborg

Skanderborg er en dansk by beliggende i det centrale Jylland – omkring 25 miles sydvest for Århus. Byen ligger ved søen “Skanderborg Su”, og har omkring 14.000 indbyggere (2009). Byen er også administrativt centrum for Skanderborg Kommune, og hører til Region Midtjylland.

Skanderborg byretten i 1583. I den sydlige del af byens hovedgade “Adelgade” er Skanderborg ældste del af rådhuset fra 1860, Amtsgården fra 1804 og flere træ. Dette er også Skanderborg Museum med sine lokalhistoriske samlinger.

Skanderborg voksede op omkring det kongelige slot “Skanderborg Slot”, som lå på en lille ø i Skanderborg Su. Slottet blev påbegyndt i 1171, men blev revet ned i 1760’erne. Castle kirke med sin runde tårn fra 1562, men stedet og er en stor turistattraktion.

Mange turister besøger også “Skanderborg Dyrehave”, hvor en open-air museum er placeret. Handel optræder i to autentiske bunkers 2 Verdenskrig.

Det er omtrent lige så langt væk fra Skanderborg til 3 af landets lufthavne: Billund Lufthavn (72 km), Aarhus Lufthavn (72 km) og Karup Lufthavn (70 km).

Menu