Billeje Saarbrücken

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Saarbrücken

Find den bedste pris på biludlejning i Saarbrücken ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Saarbrücken. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Saarbrücken guide

Billeje Saarbrücken
Biludlejning Saarbrücken

Saarbrücken er en by i delstaten Saarland i det sydvestlige Tyskland ikke langt fra Frankrig.Byen ligger i et tætbefolket område og har en befolkning på 176.135 indbyggere (2011).

Saarbrücken plejede at være den industrielle hub, især på grund af kulminerne i området. Byen og var kendt for produktion af jern og stål, sukker, øl, keramik, optiske instrumenter, maskiner og byggematerialer. Men byen har mistet betydning som et industrielt centrum i de seneste årtier i forbindelse med kulminerne mistede sin rentabilitet.

Historiske vartegn omfatter Saarbrücken sten bro over Saar (1546), den gotiske kirke St. Arnual, Saarbrücker Schloss (slot fra 1700-tallet) og den gamle bydel med kaldet St. Johanner Markt.

Old Town er kendt for at have en række gode restauranter, hyggelige cafeer og butikker. En tung man nødt til at få den smukke barok Ludwigskirche. Europa Galerie er et indkøbscenter, der adskiller sig fra de fleste, fordi den er placeret i en smuk, værdig historiske bygning.

I to perioder i 1900-tallet (1919-1935 og 1945-1957) var Saarbrücken del af Saar territorium under fransk administration. På grund af dette og tæt på Frankrig har bevaret nogle franske indflydelse.

Saarbrücken Lufthavn ligger 11 km fra centrum af Saarbrücken.