Billeje Bonn

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Tyskland
  4. chevron_right
  5. Billeje Bonn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Bonn

Find den bedste pris på biludlejning i Bonn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Bonn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Bonn guide

Billeje Bonn
Biludlejning Bonn

Bonn ligger i den vestlige del af Tyskland, specielt i Nordrhein-Westfalen.Byen var tidligere hovedstad i Forbundsrepublikken Tyskland. Nogle dele af den tyske centraladministration stadig baseret i Bonn. Rhinen løber gennem gennem downtown og kvarterer på hver side af floden er forbundet med tre broer. Befolkningen i Bonn er omkring 315.000 indbyggere (2010).

Mange arbejdspladser forsvandt, da regeringen, Forbundsdagen, og udenlandske ambassader flyttede til Berlin efter Tyskland var forenet.Flere af disse er dog blevet afløst af en række internationale organisationer (herunder nogle FN-kontorer) har etableret sig her.

Byens historie går tilbage til ca. år 40 e.Kr. Kr., Når romerne byggede fæstningen Castra Bonnensia nærheden. Først i middelalderen, men Bonn er en by af betydning.

Den gamle by i Bonn – Altstadt – er meget smuk, og her er nogle af byens mest berømte seværdigheder. Det kommer som barndomshjem komponist Ludwig van Beethoven, som nu er museum. Det skal også bemærkes, at Bonn har naturligvis sin Beethoven Halle – en stor kongres og koncertsal, hvor hver 3 år arrangeret festivaler. Også Kunst-und Ausstellungshalle og den historiske museum “Haus der Geschichte” er vigtige kulturelle institutioner i den tidligere hovedstad.

Andre historiske seværdigheder i Bonn, det gamle rådhus fra 1700-tallet, der ligger i det centrale Markplatz. Der er også byens katedral, der blev påbegyndt i 1000 er. Kurfyrste gamle slot er et storslået 1700-tallet bygning, og er nu hovedbygningen af ​​Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität. Den imponerende Palais Schaumburg – bygget i perioden fra 1858 til 1860 bør nævnes. Bygningen anvendes i dag, herunder til officiel repræsentation formål.

Den nærmeste lufthavn er Køln-Bonn lufthavnen, som ligger i udkanten af ​​Köln – ca. 24 km nord for Bonn.