Billeje Aachen

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Tyskland
  4. chevron_right
  5. Billeje Aachen

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Aachen

Find den bedste pris på biludlejning i Aachen ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Aachen. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Aachen guide

Billeje Aachen

Biludlejning Aachen

Aachen er en tysk by beliggende i Nordrhein-Westfalen 40 km vest for Köln på grænsen af Holland og Belgien.Byen har en befolkning på 260.454 (2011) indbyggere.

Aachen er berømt for at være en kurby med traditioner langt tilbage i historien. Det opstod som en romersk kurby på grund af de varme svovlholdige kilder. Det blev opgivet efter det romerske imperium indtil 768, når Charlemagne kom til Aachen. Han byggede en borg her og byen blev hovedstad i Karl den Stores imperium. Byen tjente som kroningsby for de tysk-romerske kejsere, indtil 1500-tallet.

Byen blev alvorligt beskadiget under 2 Verdenskrig. Det var den første by, der blev erobret af de allierede. Aachen katedralen, som blev påbegyndt ved Karl er en af ​​de få bygninger, der blev ødelagt under krigen, og UNESCO listen. Det er også Karl den Stores grav selv.

Andre attraktioner i byen er rådhuset (bygget i 1530) med sine mange stilarter fra gotisk til barok, der står på ruinerne af Karl den Stores palads. To af portene er tilbage, og dele af de middelalderlige bymure, som stadig har fem tårne. Den jødiske synagoge blev ødelagt på Krystalnatten 9 november 1938, men blev restaureret og genåbnet i 1995.

Aachen dominerende økonomiske magt, videnskab, teknologi, informationsteknologi og relaterede sektorer. Her ligger en af Europas vigtigste tekniske uddannelsesinstitutioner på et højt niveau, Rheinisch-Westfälische Technische Hochschule, med over 32.000 studerende.

Den Internationale Charlemagne-prisen, en af ​​Europas mest prestigefyldte priser uddelt i byen.

Maastricht Aachen Airport ligger i Holland nær byen Beck omkring 40 miles væk. Düsseldorfs internationale lufthavn ligger 80 km væk.

Menu