Billeje Karlsruhe

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Karlsruhe

Find den bedste pris på biludlejning i Karlsruhe ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Karlsruhe. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Karlsruhe guide

Billeje Karlsruhe

Biludlejning Karlsruhe

Karlsruhe er en by i delstaten Baden-Württemberg ligger i det sydvestlige Tyskland, nær den fransk-tyske grænse og Rhinen.Karlsruhe blev grundlagt i 1715 som Karlsruhe Slot, hvor Tyskland var en række fyrstendømmer og bystater.

Byen er kendt for sin særprægede arkitektur og byplanlægning i byen. I midten af ​​strukturerne, slottet blev bygget, og fra dette center udstrålede de 32 gader ud. På grund af dette, kan planlægningssystemet ligne en fan Karlsruhe har fået kælenavnet “fan by”.   Mange af gaderne er i dag, og slottet (eller palads, som det ofte kaldes) med park og botanisk have i midten af ​​denne struktur, er det bestemt et besøg værd.

Grund af ligheder med den amerikanske hovedstad er det blevet spekuleret på, at Karlsruhe har været model for byplanlægning i Washington, DC

Byen har en god kulturelle aktiviteter såsom teater, museer og koncertsale. En af dem er staten Art Gallery med malerier fra seks forskellige århundreder. Byen har sin egen opera.

Banegården ligger rekreativt område Stadtgarten, hvor der er også en zoologisk have. Byen er et universitet og forskningscenter. Der er en omfattende forskning og udvikling med fokus på bæredygtige energiteknologier og internet teknologier i byen.

Den nærmeste større lufthavn er Baden Airpark ligger 40 km fra byen Karlsruhe. En anden større lufthavn er Stuttgart Lufthavn, ca. 84 km fra Karlsruhe.

Menu