Billeje Hamborg

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Tyskland
  4. chevron_right
  5. Billeje Hamborg

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Hamborg

Find den bedste pris på biludlejning i Hamborg ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Hamborg. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Hamborg guide

Billeje Hamborg
Biludlejning Hamborg

Hamborg er en by i det nordlige Tyskland.Det er placeret på floden Elben, og afstanden til Nordsøen er ca. 110 km. Hamborg betragtes som en af ​​verdens største og mest betydningsfulde havnebyer. Befolkningen i byen er omkring 1800 tusind (2010).

Omkring 800 blev slottet bygget Hammaburg bredden af ​​Elben, og rundt om fæstningen voksede, da byen indtil senere. I middelalderen, Hamborg – næste Lübeck – den vigtigste by i Hanseforbundet.

Under den anden verdenskrig blev store dele af byen ødelagt af allierede bombefly, men det var under 1950 – og 1960-årene restaurering. I dag Hamborg som en meget moderne og travl europæisk by.

Der er en række attraktioner af forskellig slags i Hamborg. Måske den mest berømte er Tierpark Hagenbeck – Tysklands smukkeste og mest traditionelle zoo. Det blev bygget så tidligt som 1907, og omfatter i dag mere end 2.500 dyr (af 360 arter). Parken er konstant udvidet, og i det nyeste nummer af parken har alle de dyr, masser af plads, og modtage svælge i sådanne naturområder som muligt. På 100-års jubilæum i 2007 åbnede det en ny tropisk akvarium med hajer og krokodiller.

Hamborg har også sin egen rædsel kabinet – The Dungeons – mønstret for den tilsvarende (og mere berømt) i London.Her kan du opleve dramatiserede, afkøling episoder i sin historie. Blandt andet lille særlig interesse for Hamborg Erotic Art Museum på underholdningen i Reeperbahn nævnt. Her finder du den mest omfattende historiske samling af erotisk kunst.

En mere traditionel kunstinstitution, Hamburger Kunsthalle, som huser den største og vigtigste kunstgalleri. Her er de udstillede kunstværker både fra gamle mestre som Rembrandt og Rubens – og af berømte modernister såsom Jeff Koons og Andy Warhol. Også Nationalmuseet og Museum für Kunst und Gewerbe er populære destinationer.

Nogle af Hamborgs mest berømte bygninger såsom Skt Michaeli kirke fra 1786 med sin 82 meter høje tårn og den monumentale bygning Speicherstadt slutningen af ​​1885.

Der er også mange grønne områder i Hamborg. Vigtigst, Alster-søen i hjertet af byen – og haver omkring den. Der er flere udendørs aktiviteter, herunder sejlsport, roning og kano – udover ren afslapning og rekreation. Også den smukke Planten un Blumen (nedertysk for Pflanzen und Blumen) er et populært turistmål. Dette blev fastslået allerede i 1886.

Den nærmeste lufthavn er Hamborg Lufthavn, som ligger i Fuhlsbüttel – 8,5 miles nord for Hamborgs centrum.