Billeje Hamborg Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Hamborg Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Hamborg Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Hamborg Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Hamborg Lufthavn guide

Billeje Hamborg Lufthavn
Biludlejning Hamborg Lufthavn

Hamborg Lufthavn (HAM) er en international lufthavn ligger 8,5 km nord for Hamborg centrum.Lufthavnen hedder på tysk “Flughafen Hamborg – Fuhlsbüttel”.

Hamborg Airport åbnede i 1911 og er den ældste lufthavn i Tyskland.Det tjener 13.600 tusind rejsende om året (2011). Lufthavnen har to terminalbygningerne.

Ca. 60 flyselskaber har direkte flyvninger fra Hamborg Lufthavn til 125 destinationer i hele verden – herunder til Zürich, Palma de Mallorca, London, München, New York, Shanghai og Reykjavik.

Lufthavnen har to terminalbygninger, og der er godt udvalg af butikker, restauranter og caféer. Hertil kommer,. Faciliteter informationsskranke, mødelokaler (siddepladser 90 personer), banker, kontantautomater, valutaveksling, legerum for børn, førstehjælp station, apotek, frisørsalon, helligdom, Vip Lounge, Casino og trådløs internetadgang

Der er også flere hoteller på eller i nærheden af ​​lufthavnen. Den nærmeste er “Radisson Blu – Hamborg Airport Hotel” og “Court Yard – Hamborg Airport Hotel”.

For at komme fra Hamborg lufthavn og byens centrum, kan du tage bus, tog (S-bahn) eller taxi. Hvis du ønsker at leje en bil i Hamborg, har en række biludlejningsfirmaer kontorer i ankomsthallen i lufthavnen – herunder Avis, Hertz, Sixt og Europcar.