Billeje Hannover

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Tyskland
  4. chevron_right
  5. Billeje Hannover

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Hannover

Find den bedste pris på biludlejning i Hannover ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Hannover. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Hannover guide

Billeje Hannover
Biludlejning Hannover

Hannover ligger i det nordlige Tyskland og hovedstaden i den tyske delstat Niedersachsen.Byen ligger ved floden Leine og har ca. 520.000 indbyggere (2010). Hannover er den største industriby i Niedersachsen – og også en central kommunikations-hub.

Hannover blev grundlagt omkring år 900, og var medlem af den middelalderlige Hanseforbundet. I en periode i 1800-tallet blev byen hovedstad i et lille kongerige (med det samme navn som byen).

Som i så mange andre tyske byer var også den gamle bydel (Altstadt) i Hannover stærkt ødelagt under 2. Verdenskrig. Bare et par af de gamle bygninger er blevet rekonstrueret i sin oprindelige stil. Dette indbefatter Altes Rathaus fra 1400-tallet og Marktkirche fra 1300-tallet. Men der er et stort udvalg moderne bygninger i byen. En af disse er Neues Rathaus i 1913.

I 2000 sted EXPO i Hannover. I den forbindelse rejst spørgsmålet flere haller – og periodisk arrangeret forskellige store kabine og udviser her, herunder Die Deutsche Messe Industri (CeBIT). Ellers Hannover tilbyder en række interessante museer og kulturinstitutioner. Et af de vigtigste er den Landes Theater, som også har en stor opera scene.

Hannover er også en by med mange parker og grønne områder. Blandt disse er Herrnhäuser Garten meget velbesøgt – måske først og fremmest på grund af den usædvanligt smukke barok anlæg – der omfatter flere spektakulære springvand, statuer, grotter og små slotte. Også Berggarten er et populært turistmål, med både svømning og vandsport. Og Eilen Ride-Skov er en zoologisk have er en vigtig del af parken.

En årlig begivenhed, der er karakteristisk for Hannover, er “skyttefest”. Det er en fest, der varer i ti dage, indsamling en stor del af byens befolkning omkring telte, øl haver og forskellige kulturelle aktiviteter.

Den nærmeste lufthavn er Hannover-Langenhagen lufthavn, som ligger 10 miles nord for centrum.