Billeje Lübeck

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Tyskland
  4. chevron_right
  5. Billeje Lübeck

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Lübeck

Find den bedste pris på biludlejning i Lübeck ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Lübeck. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Lübeck guide

Billeje Lübeck
Biludlejning Lübeck

Hansestaden Lübeck er den næststørste by i Slesvig-Holsten i det nordlige Tyskland, og en af de vigtigste havne i Tyskland.Det ligger på floden Trave og var i flere århundreder “kapital” af den magtfulde Hanseforbundet. Byen har en befolkning på 210.577 (2011) indbyggere. Lübecks gamle bydel er noteret på en højderyg mellem floderne Trave Wakenitz og forbinder den til Østersøen 15 km længere mod nord.

I 700 år, mellem 1226 og 1937 Lübeck var en selvstændig by. I 1937 kom Greater Hamborg Act i 1937, så byen mistede deres uafhængighed og kom under det preussiske provins Slesvig-Holsten.Det menes, at årsagen til, at byen mistede uafhængighed er, at Lübeck myndigheder nægtede Hitler at holde en tale i byen under valgkampen i 1932

Bombningen af ​​Lübeck under 2 Verdenskrig ødelagde tre af de vigtigste kirker og større dele af landsbyen. Den gamle by er et UNESCO World Heritage Site, og er berømt for den årlige traditionelle julemarked og smukke eksempler på arkitektur fra middelalderen. Lübeck betragtes som den førende eksempel på en uafhængig by i middelalderens Nordeuropa.

Lübeck er også berømt for sin marcipan produktion. Ifølge en lokal legende blev opfundet i Lübeck marcipan som reaktion på den militære belejring eller hungersnød. Historien er, at byen løb tør for alle fødevarer undtagen gemte mandler og sukker, der blev brugt til at lave brød af marcipan

Lübeck er en rig kultur og har mange små museer, et af dem er Lübeck Museum of Puppet.

Lübeck Lufthavn ligger 8 miles syd for Lübeck.