Billeje Bremen

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Tyskland
  4. chevron_right
  5. Billeje Bremen

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Bremen

Find den bedste pris på biludlejning i Bremen ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Bremen. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Bremen guide

Billeje Bremen
Biludlejning Bremen

Byen Bremen ligger i det nordvestlige Tyskland, og har cirka 547.000 indbyggere (2010).Byen ligger ved floden Weser – ca. 70 km fra mundingen af ​​Nordsøen. Bremen, sammen med havnen i Bremerhaven deres egen stat – “Hans Freie Stadt Bremen”.

Bremen er nationens 10:e største by og en vigtig kommercielle og industrielle centrum. Under 2 Anden Verdenskrig blev byen stærkt beskadiget af bombardementer, men mange bygninger blev genopbygget.

Nogle af de mest berømte turistattraktioner er katedralen St. Petri – oprindeligt fra 1042 med gotiske tårne ​​fra 1200-tallet, det smukke rådhus i renæssancestil fra 1410 og “Marktplatz” med den 10-meter høje statue af Roland fra 1404. Statuen er vartegn Bremen, og er et UNESCO World Heritage Site.

En anden attraktion i byen er “Kunsthalle Bremen”, som har en stor samling af kunst fra perioden 1500 – 1900 er. Hvorfor ikke prøve se værker af Van Gogh, Monet, Manet og Degas. Også museet for moderne kunst “Neues Museum Weserberg Bremen”, et besøg.

Bremen har også teater, kunsthistorie, museum, havn museum, Museum of Etnologi og den populære science museum “Universum Science Center” – med interaktive udstillinger.

Byen er også rig på parker og grønne områder, og mange turister finder vej til den botaniske have eller den populære Rhododendron Park.

Lufthavnen Bremen Lufthavn ligger 3,5 miles syd for centrum.