Billeje Köln

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Tyskland
  4. chevron_right
  5. Billeje Köln

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Köln

Find den bedste pris på biludlejning i Köln ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Köln. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Köln guide

Billeje Köln
Biludlejning Köln

Köln ligger i den østlige del af Tyskland, i delstaten Nordrhein-Westfalen.Byen har omkring 1 million indbyggere (2011), og er den 4. højeste (efter Berlin, Hamborg og München ).

Köln ligger på begge sider af floden Rhinen, otte broer forbinder kvarterer. Köln er en større transport-hub og har en stor indre havn. Köln del af by-og industrispildevand region “Rhein-Ruhr”.

Byen er en vigtig økonomisk, kulturelle og historiske centrum af regionen og en vigtig handelspartner center. Det er også en af ​​Tysklands mest betydningsfulde finansielle center – med en række banker og forsikringsselskaber. Hertil kommer, en University Köln, hvor ca. 50.000 af beboerne er studerende.

I den gamle by “Altstadt” er den berømte Köln Cathedral fra 1200-tallet. Dette er en romersk-katolsk katedral, og en af ​​byens mest berømte vartegn. Cathedral har to tårne ​​(157 meter høj), og er verdens næsthøjeste gotiske bygning. Katedralen har siden 1996 været på UNESCO World Heritage List.

Andre turistattraktioner omfatter Köln den romanske kirke “Gross St. Martin” fra 1200-tallet, City Hall fra 1569 i renæssancestil, Schnutgen Museum – med udstillinger af religiøs kunst, Museum Ludwig – med udstillinger af moderne kunst og en romersk-germansk Museum – med arkæologiske udstillinger.

Byen har også en række parker og rekreative områder – herunder “Rheinpark”. For at få her kan du tage svævebanen “Rheinseilbahn” – som har eksisteret siden 1957. Ved Rheinpark er også byen zoo.

Köln har ellers god shopping og et pulserende natteliv.

Lufthavnen Köln / Bonn Lufthavn ligger 15 miles sydøst for centrum.