Billeje Dortmund

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Tyskland
  4. chevron_right
  5. Billeje Dortmund

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Dortmund

Find den bedste pris på biludlejning i Dortmund ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Dortmund. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Dortmund guide

Billeje Dortmund
Biludlejning Dortmund

Dortmund ligger vest for Tyskland – i delstaten Nordrhein-Westfalen – specielt i den østlige del af Ruhr-området.Byen har knap 600.000 indbyggere (2010), og er Europas største havn kanal. Dortmund-Ems-kanalen er “hovedpulsåren”.

Dortmund blev første gang nævnt i skriftlige kilder i året 880 Det er herefter henvist til som en vigtig handelspartner – og senere i middelalderen Dortmund vigtigt medlem af Hanseforbundet. Ud over at være en vigtig industriel by (med særlig vægt på elektrisk produktion) Dortmund er kendt for sine mange bryggeri.

Dortmund blev stærkt beskadiget af allierede bombardementer under Anden Verdenskrig, men nogle af de vigtigste historiske bygninger er efterfølgende blevet genopbygget. Dette indbefatter Tor 1200 Century kirker Reinoldikirche og Mariakirche.

Efter 2 Verdenskrig er blevet listet flere monumentale bygninger, herunder Opernhaus fra 1958 Westfalen Halle i 1952, en af ​​Europas største kongrescentre. En berømte vartegn i Bonn er ellers tv-tårn Florianturm. Fodbold narkomaner vil formentlig tage arena “Signal Iduna Park” et besøg – hjemsted for den berømte fodboldhold Borussia Dortmund.

Dortmund er også kendt for sine mange store parker, en af ​​de største – Westfalen Park – dækker et areal på 700 hele tiden. Byens botaniske have er også en populær turistattraktion, som det er zoo.

Den nærmeste lufthavn er Dortmund Airport, der ligger 14 km øst for centrum.