Billeje Nürnberg

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Nürnberg

Find den bedste pris på biludlejning i Nürnberg ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Nürnberg. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Nürnberg guide

Billeje Nürnberg
Biludlejning Nürnberg

Nürnberg er en by i den tyske delstat Bayern. Det er placeret på Pegnitz floden og Rhinen-Main-Donau-kanalen ca. 170 km nord for München.Befolkningen er 510.602 (2011) indbyggere.

Den kulturelle opblomstring af Nürnberg i 1400 – og 1500-tallet gjorde det til midten af ​​den tyske renæssance. For mange mennesker, er Nürnberg stadig forbundet med sin traditionelle honningkager (Lebkuchen) lomme, pølser, og håndlavede legetøj. Hvert år før jul, holdt en af de største og mest berømte julemarkeder Tyskland her, der trækker over en million besøgende.Markedet er kendt for sine håndlavede smykker og delikatesser.

Nürnberg var en tidlig centrum for humanisme, videnskab, grafik og mekaniske opfindelser. Astronomi har en masse at takke især byen.   I 1471 blev der bygget et astronomisk observatorium i Nürnberg og offentliggjort mange vigtige astronomiske diagrammer. Mest kendt er, at den vigtigste del af Nicolaus Copernicus arbejde blev offentliggjort i Nürnberg i 1543.

I 1470 Anton Koberg åbnede Europas første trykkeri i Nürnberg.

Fra november 1945 til oktober 1946, var Nürnberg scenen for de berømte Nürnbergprocesserne. Nürnberg Trials er en term, der anvendes til at henvise til forsøg med ledende tyske nazister. Blandt de mest berømte er blevet dømt, er Rudolf Hess og Hermann Göring.

Nürnberg Lufthavn er beliggende 5 miles nord for centrum.