Billeje München

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje Tyskland
 4. chevron_right
 5. Billeje München

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning München

Sammenlign priser og find billig biludlejning i München fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i München gennem os.

München guide

Bilutleie München
München Biludlejning

München er hovedstaden i den sydtyske delstat Bayern og en af Tysklands mest indflydelsesrige byer. Det er beliggende på floden Isar, og har omkring 1,3 millioner indbyggere (2010). München er et vigtigt transportknudepunkt – og har også en varieret industri. Traditionelt har byen været kendt for sin ølproduktion og for sit rige kulturliv. Turisme er i dag en vigtig forretningsrute.

München blev officielt grundlagt i 1158,men havde allerede i et par hundrede år været beboet af munke fra klostret Tegernsee. I middelalderen konsoliderede München sin position som handelscenter, primært med hensyn til omsætningen af håndværk og kunstprodukter.

Attraktioner

Flere af Münchens seværdigheder er koncentreret omkring Marienplatz. Her finder du bl.a. Neues Rathaus (det nye rådhus) – bygget i slutningen af 1800-tallet i nygotisk stil samt kolonnen Mariensäule. I nærheden ligger også Altes Rathaus (det gamle rådhus) fra middelalderen med sit smukke tårn. Bygningen huser nu et legetøjsmuseum.

Marienplatz i München, hvor flere af byens seværdigheder er koncentreret.

Andre historiske attraktioner omfatter det tidligere Alt Hof kongelige slot, hvor de ældste dele er fra 1200-tallet. Også nævnt i den store Frauenkirche fra 1271. Kirken blev bygget i slutningen af 1500-tallet med to 99 meter høje tårne. Ellers kan følgende seeworthy bygninger nævnes – de fleste fra 1600- og 1700-tallet: Theatinerkirche og St. Johannes-Nepomuk Kirche – samt slottene Residenz og Nymphenburg. Der er også en række storslåede bygninger fra 1800-tallet i München – herunder Glyptothek, Staatsgalerie og Propylän, som alle ligger på Königsplatz.

Selvfølgelig har byen München også en række museer, kunstgallerier, teatre og koncertsale at byde på – og en række store kulturelle arrangementer afholdes også i byen, herunder byen.. den årlige, verdensberømte “Oktoberfest”.

Mange ved, at et af Tysklands bedste fodboldhold nogensinde, FC Bayern München, har hjemmebane her. De spiller deres hjemmekampe på den nye “Allianz Arena” – et kæmpe stadion med plads til 66.000 tilskuere.

Udforsk München med biludlejning

Bayern er et fantastisk område med mange smukke byer, søer og skove, med Alperne som baggrund. Biludlejning gør det nemt at nå smukke landsbyer, slotte og andre seværdigheder værd at besøge, mens du er i München. Der er også mange steder i denne region, der er af historisk betydning, især fra Anden Verdenskrig. Her er forslag til kørselsruter, der er blandt de mest populære.

Herrenchiemsee – Bayerns svar på Versailles

En af de smukke haver i Herrenchiemsee – Tysklands svar på Versailles.

Herrenchiemsee er et kompleks bestående af to paladser på øen Herreninsel i Chiemsee, Bayerns største sø (Bodensee er ganske vist større, men det er kun delvist beliggende i Bayern). Et af paladserne blev bygget af Ludwig II af Bayern, den samme konge, der også byggede den berømte Schloss Neuschwanstein. Det er inspireret af Versailles uden for Paris,og står på jorden, hvor der tidligere var et kloster. I dag er Herrenchiemsee en meget populær turistattraktion. Guidede ture på paladserne kan udforskes og opleve de ekstravagante omgivelser i Bayerns konger. Både paladser, det gamle kloster og de smukke haver på øen er en unik oplevelse.

 • Fra München til Prien am Chiemsee er det 87 kilometer, hvis du vælger den korteste vej med motorvej A8. Drevet tager ca. 1 time.
 • I Prien am Chiemsee er der en stor parkeringsplads lige ved siden af, hvor båden over til Herrenchiemsee afgår.
 • Båden løber kontinuerligt, og turen til øen tager kun et par minutter.
Det tyske slot Neuschwanstein Schloss.

Neuschwanstein Schloss – Det smukkeste slot i Tyskland

Du har sikkert set dette slot på film. For eksempel er slottet i Disney-versionen af Askepot inspireret af Neuschwanstein Schloss. Dette er nok det mest berømte slot i hele Tyskland,og mange mener, at det også er det smukkeste. Det blev bygget i slutningen af 1800-tallet af Ludwig II af Bayern, og var beregnet til at blive hans permanente hjem. Men den stakkels Ludwig blev erklæret sindssyg, og kort efter druknede han under mystiske omstændigheder, lige før slottet var færdigt. I dag er Neuschwanstein en af de mest populære seværdigheder i Bayern. Husk, at en tur skal bestilles påforhånd, og du skal gå op til slottet fra landsbyen nedenfor. Turen går gennem smukke landskaber, og tager ca. 40 minutter.

 • Fra centrum af München til Neuschwanstein Schloss, er det omkring 108 kilometer, hvis du vælger at køre den korteste vej via Starnberg ved søen Starnberger See. Drevet kører for det meste på en landevej, når du passerer Starnberg, og vil tage omkring 1 time og 30 minutter.
Fra den gamle bydel i Nürnberg – den by, der tidligere blev betragtet som en af Tysklands smukkeste.

Nürnberg – Münchens smukke lillebror

Verdenskrig blev Nürnberg betragtet som en af Tyskland og Bayerns smukkeste byer. Det meste af byens centrum blev imidlertid ødelagt af bombningen, men heldigvis genopbygget efter krigen. Den gamle bydel, slottet, bymurene og broerne ser nogen samme ud i dag, som de gjorde, da de blev bygget i middelalderen. Kaiserburg, som stiger op til den gamle bydel, er hovedattraktionen, men der er mere end nok andet at se på i denne by. Hvis du er interesseret i krigshistorien, har du mange museer at besøge i Nürnberg, herunder Justitspaladset, hvor Nürnberg-retssagerne blev afholdt.

 • Du kører på motorvejen hele vejen mellem München og Nürnberg, i retning næsten lige mod nord. Afstanden er omkring 168 kilometer, med en køretid på omkring 2 timer.

Dachau – Den første koncentrationslejr af Anden Verdenskrig

Dachau er en by lige uden for München, i dag med omkring 47.000 indbyggere. Stedet er bedst kendt for sin umenneskelige rolle under Anden Verdenskrig. Lige uden for det maleriske centrum blev koncentrationslejren KZ Dachau bygget i 1933. Titusindvis af fanger blev henrettet og tortureret, indtil de amerikanske styrker overtog området den 29. Hentet 10 April 2010. Ud over at besøge lejren, som i dag er et museum og mindesmærke,bør du indhente byens centrum. Der finder du blandt andet Schloss Dachau og mangesmukke bygninger af historisk interesse.

 • Den hurtigste vej fra Münchens centrum til Dachau er normalt at køre nordpå, indtil du når Allianz Arena, og derefter tage vest til Dachau. Strækningen er derefter omkring 30 kilometer, og du normalt bruger 25 til 30 minutter ved biludlejning.
 • Bemærk venligst, at mindst 14 år skal være mindst 14 år gammel for at besøge koncentrationslejren.
Beliggende uden for det maleriske centrum af Dachau, koncentrationslejren 2.
Berchtesgaden – et besøg, du aldrig vil glemme.

Berchtesgaden og Kehlsteinhaus – Besøg Ørneden

Som mange andre steder i Sydtyskland har Berchtesgaden en mørk historie fra Anden Verdenskrig. Den smukke landsby ligger ved foden af Mount Kehlstein, hvor nazisterne byggede Kehlsteinhaus i 1938. Bygningen, som de øverste ledere af nazistpartiet havde som mødested, ligger på en af bjergets tinder og er mest berømt under navnet “Eagle’s Nest”. Landsbyen Berchtesgaden er en perle, med smukke huse og hyggelige gader, og med søen Königssee i nærheden. Et besøg her er næppe noget, du vil fortryde. Samtidig leder du op til den historiske bygning øverst over landsbyen, både af historiske årsager, og for at indhente den utrolige udsigt over Obersalzberg. Overvej også en tur til Salzburg i samme lussing, da du stadig passerer i udkanten af byen, når du kommer fra München.

 • Den korteste vej mellem München og Berchtesgaden er, hvis du kører motorvej A8 via Rosenheim. Afstanden er derefter omkring 155 kilometer, og du vil bruge omkring 1 time og 45 minutter på drevet.
Det er relativt nemt at køre i München.

Parkering og trafik med biludlejning

Det er relativt nemt at finde parkeringsplads,også i gaderne, når du er i München. Bemærk venligst, at sæder med grønne striber er forbeholdt byens indbyggere og kræver, at bilen er indregistreret i en ledsagende database. Alle andre bør parkere i blå-markerede pladser. I løbet af dagen skal du betale et gebyr for de salgsautomater, der står langs gaderne, og prisen varierer afhængigt af placeringen af den centrale parkeringsplads. Priserne er ikke særlig høje i forhold til, hvad man betaler i mange andre europæiske byer. Der er også masser af parkeringsplads i byens centrum. Disse vil du normalt finde let med navigation af udlejningsbilen, eller med smartphone med navigation.

At komme rundt med en udlejningsbil inde i centrum af München er relativt let, men det bedste er at bruge navigation, hvis du ikke er bekendt. I nogle områder er gaderne smalle, og der er mange ensvejsgader her. Men trafikken kan være ganske tæt til tider. Når du går ind og ud af byen, er det meget nemmere. Motorvejene i Tyskland er normalt meget gode, og bilister kører hensynsfuldt,selv om mange er ved høj hastighed.

Lufthavn

Det tyske navn på den internationale lufthavn i München er Flughafen München. Dette er den anden travleste lufthavn i Tyskland, kun omgået af Flughafen Frankfurt am Main. Det samlede antal passagerer om året er over 48 millioner mennesker. Flughafen München har to hovedterminaler. Terminal 1 er den ældste, og for det meste håndterer lavprisflyselskaber, og flyselskaber, der ikke tilhører Star Alliance. Terminal 2 håndterer alle flyvninger til Lufthansa, og de fleste fly tilknyttet stjernealliancen. Men terminalen har til huse i to forskellige bygninger, med luft parkering mellem hinanden.

Biludlejningsfirmaerne er placeret i et separat center midt i lufthavnen,og uden for terminalerne. Dette er lige ved siden af parkeringshuset, hvor bilerne vil blive indsamlet og leveret. Levering af biludlejning er i sidste vis meget let i lufthavnen i München. Alle virksomheder bruger det samme servicecenter til dette. Fra i dag Sixt, Avis, Budget, Europcar, Alamo, Enterprise, National og Flizzr repræsenteret i lufthavnen i München.

 • Fra lufthavnen uden for München til byens centrum er det omkring 35 kilometer, hvis du vælger den hurtigste rute. Køretiden vil være ca. 30 minutter.
Lufthavnen i München om natten.