Billeje München

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Tyskland
  4. chevron_right
  5. Billeje München

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning München

Find den bedste pris på biludlejning i München ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i München. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

München guide

Billeje München

Biludlejning München

München er hovedstad i den sydlige tyske delstat Bayern, og en af Tysklands mest indflydelsesrige byer.Det er placeret på floden Isar og har omkring 1,3 millioner indbyggere (2010). München er en vigtig samferdelsknutepunkt – og har også en alsidig industri. Traditionelt har byen været kendt for sin produktion af øl og dets kulturliv. Turisme er i dag en vigtig industri.

München blev officielt grundlagt i 1158, men allerede havde et par århundreder været beboet af munke fra klostret Tegernsee. Under den middelalderlige befæstede Münchens position som en handelsplads, især med hensyn til salg af kunst og håndværk produkter.

Mange af Münchens seværdigheder er koncentreret omkring Marienplatz. Her er eksempel Neues Rathaus (New Town Hall) – bygget i slutningen af ​​1800-tallet i en gotisk Revival stil og kolonne Mariensäule. I nærheden ligger Altes Rathaus (Old Town Hall) fra middelalderen, med sine smukke tårne. Bygningen huser nu et legetøjsmuseum.

Andre historiske attraktioner er den tidligere kongelige palads Alter Hof, hvor de ældste dele er fra 1200-tallet. Også den store Frauenkirche fra 1271 også nævnt. Kirken blev udvidet i slutningen af ​​1400-tallet med to 99 meter høje tårn. Ellers disse historiske nævnte bygninger – det meste af 1600 – og 1700-tallet: Theatinerkirche og St. John Nepomuk Kirche – og slotte Residenz og Nymphenburg. Der findes også en række storslåede bygninger fra 1800-tallet i München – herunder Glyptothek Staatsgalerie og Propylän, alle beliggende på Königsplatz.

Cultural München har naturligvis også en række museer, kunstgallerier, teatre og koncertsale at byde på – og der er også en række større kulturelle begivenheder i byen, herunder den årlige, verdensberømte “Oktoberfest”.

Mange mennesker ved, at en af ​​Tysklands bedste fodboldhold af hele tiden, FC Bayern München, har sit hjem her. De spiller deres hjemmekampe på den nye “Allianz Arena” – et gigantisk stadion med plads til 66.000 tilskuere.

Den nærmeste lufthavn er München Franz Josef Strauss Airport, der ligger 38 km nordøst for byen.

Menu