Billeje Strasbourg

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Strasbourg

Find den bedste pris på biludlejning i Strasbourg ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Strasbourg. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Strasbourg guide

Billeje Strasbourg

Biludlejning Strasbourg

Strasbourg (tysk: Strassburg) Ligger i det nordøstlige Frankrig – Alsace-regionen, og er hovedstad i afdelingen Bas-Rhin.Byen har 273.000 indbyggere (2010), og det skønnes   forstæder, dets befolkning stiger til næsten 440.000 indbyggereByens centrum ligger på floden Ill, ca. 4 km vest for Rhinen.

Strasbourg er en vigtig meddelelse, forretnings-og kulturcenter i denne del af Frankrig. Mange internationale organisationer og institutioner er også placeret her – herunder Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol og Europarådet. Herudover besidder Europa-Parlamentet dets samlinger her.

Byen er også et pædagogisk center med flere universiteter og højere læreanstalter. Strasbourg ældste universitet, grundlagt i 1538. Mediaeval Strasbourg har vekslet mellem at være fransk og tysk by – men siden 1919 har Alcas region har været en del af Frankrig. Byen er forholdsvis stærkt påvirket af sin tyske historie.

Blandt Strasbourg vigtigste attraktioner omfatter den gamle bydel, der er koncentreret på en ø i floden Ill. Det blev grundlagt allerede i romertiden som en fæstning. Den gamle bydel er præget af velbevarede bygninger og smalle, maleriske gader. Hele byen er et UNESCO World Heritage Site.

Af den gamle byens mange interessante enkelte bygninger bl.a. Notre Dame Cathedral, som blev indledt i 1000 er. Det er kendt for sine smukke blyindfattede ruder og det astronomiske ur. I nærheden ligger Palace “Palais des Rohan” fra 1700-tallet. Dette omfatter læring en række interessante illustrationer og et arkæologisk museum.

Lidt sydvest for den gamle by, finder vi det spændende kvarter “La Petite France” – med maleriske bindingsværkshuse, intime restauranter, hoteller og souvenirbutikker. I relation til dette er “Pont Couvant” med en karakteristisk bro / dæmning og fire overlevende tårn fra 1200-tallet. Her finder vi også den smukke lille park “Bain-aux-Plantes.” Hertil kommer, at moderne kunst museum “Musée d’Art Moderne et Contemporain”, der indeholder kunst fra 1860’erne og fremefter til vor tid.

Et besøg i Quartier Allemand (tysk kvartal) i byens centrum er også anbefales. Kvartalet er domineret af bygninger i neoklassisk stil. Eller du kan tage en kort tur nord for byen, og udskyde det gamle Imperial Palace “Palais du Rhin” et besøg.

Den nærmeste lufthavn er Strasbourg Airport, der ligger 10 km sydvest for byen.

Menu