Billeje Friedrichshafen

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Friedrichshafen

Find den bedste pris på biludlejning i Friedrichshafen ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Friedrichshafen. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Friedrichshafen guide

Billeje Friedrichshafen

Biludlejning Friedrichshafen

Friedrichshafen ligger på den nordlige side af Bodensøen i delstaten Baden-Württemberg i det sydlige Tyskland nær grænsen til Schweiz og Østrig.Friedrichshafen har en befolkning på 59 286 (2011) indbyggere.

Ca. to tredjedele af byen blev ødelagt under 2. verdenskrig. Den mest alvorlige bombningen fandt sted den 28 april 1944, og ødelagde det meste af den gamle bymidte.

Friedrichshafen var tidligere bedst kendt som hjemby for Zeppelin luftskib selskab og Dornier Flugzeugwerke.  I 1899 begyndte grev Ferdinand von Zeppelin begyndte opførelsen af ​​sin første styrbare ballon og året efter flyvende luftballon tre gange i løbet af Bodensee. Det blev derefter stiftet et selskab til at udvikle teknologien, og i 1908 militæret kunne købe den færdige luftskib Z3

Der er et museum ved Bodensøen, hvor man kan lære om historien af ​​Zeppelin indehavere. I de seneste år, en række små Zeppelin luftskibe (Zeppelin NT) er blevet bygget ved hjælp af moderne teknologi, og disse kan reserveres til sightseeingture. Dornier Museum i lufthavnen er en anden museum viet til luftfart og dens historie.

Hvert år, byens luftfart konkurrence, hvor den seneste europæiske fly, som deltager.

At vandre eller cykle langs promenaden ved Bodensøen er en populær aktivitet i Friedrichshafen. Graf-Zeppelin-Haus Cultural Center er blevet et populært sted for konventioner, konferencer og andre arrangementer.

Friedrichshafen Lufthavn ligger 3 km nord for byen.

Menu