Billeje Lucerne

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Schweiz
  4. chevron_right
  5. Billeje Lucerne

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Lucerne

Find den bedste pris på biludlejning i Lucerne ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Lucerne. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Lucerne guide

Billeje Lucerne

Biludlejning Lucerne

Lucerne er det franske navn af byen, som er nok bedre kendt under sit tyske navn – Lucerne. Byen ligger i nord Schweiz, og er hovedstad i kantonen Luzern.Byen ligger hvor floden løber ud i Reuss   Vierwaldstätter Lake.Byen Lucerne / Luzern har cirka 60.000 innbbyggere (2010), men det skønnes det hele byområdet med en befolkningstilvækst på omkring 200.000.

Lucerne / Luzern er en vigtig jernbane hub og turist tilstrømning er betydelig.

Dets historie går tilbage til 700 e.Kr., da den blev grundlagt et benediktinerkloster her, og gennem hele middelalderen, byen voksede op omkring klosteret – og blev et vigtigt handelscentrum.

Blandt attraktionerne i Lucerne, finder vi den største og mest moderne transport museum. Den indeholder også en planetarium og en “Kosmorama”. Ellers Chapel nævnt. Dette var oprindeligt en overdækket træbro, der blev bygget i 1333 over floden Reuss. Inde i overbygningen kan se en masse malerier fra 1600-tallet, der portrætterede byen og dens historie. Det var således en stor kulturel katastrofe, når broen nedbrændte i 1993. En kopi blev senere bygget, så du igen kan få en fornemmelse af dette enestående bygning.

En anden type af attraktion er haver “Eiger”. Det er bygget op omkring en kæmpe aflejring fra istiden, og anlægget omfatter også et museum. I en klippevæg i denne imponerende facilitet, kan man se den såkaldte “Lion Monument” – et mindesmærke for de faldne schweiziske Guards gennemsnit skåret ud af en stor sandsten blok. Model af monumentet blev designet af den berømte danske billedhugger Bertel Thorvaldsen.

Og hvis der er behov for en antenne tour i Lucerne / Luzern, kan man tage væv fra forstaden Kriens sti til toppen af ​​bjerget Pilatuskulm, som ligger i en højde af 2070 m

Den nærmeste lufthavn er Zürich-Kloten International Airport, der ligger ca 68 km nord for centrum af Luzern.

Menu