Billeje Lausanne

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Schweiz
  4. chevron_right
  5. Billeje Lausanne

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Lausanne

Find den bedste pris på biludlejning i Lausanne ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Lausanne. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Lausanne guide

Billeje Lausanne

Biludlejning Lausanne

Lausanne ligger i det sydvestlige Schweiz – i en smuk og kuperet terræn på nordsiden af søen Leman (Genevesøen).Byen er hovedstad i kantonen Vaud. I Lausanne er hjemsted for omkring 120.000 indbyggere (2010), mens hovedstadsområdet har en befolkning på 1,2 millioner. Næsten alle Lausanne befolkning er fransktalende.

Lausanne er et centralt knudepunkt for både jernbane på den måde – og har også en betydelig turist tilstrømning. Lausanne er også en vigtig utdanningsby, som begge har deres eget universitet (grundlagt allerede i 1537 som et teologisk akademi), en polytekniske læreanstalter, kunstakademier og internationale hotel skole.

Det skal også bemærkes, at Den Internationale Olympiske Komité har sit hovedkvarter i Lausanne, byen har også sin egen Olympisk Museum – hvor sports historie fra oldtiden til vore præsenteres.

Blandt de historiske attraktioner i byen, er den gotiske katedral “Cathédrale de Notre Dame” fra 1275 (med fem tårne) den bedst kendte. Det anses for at være en af ​​de smukkeste bygninger i Schweiz fra den gotiske æra.

Nær katedralen, “Place de la Riponne” det er “Palais de Rumina” – også hjemsted for Lausanne Museum (Musée Cantonal des Beaux-Arts). Her kan du se værker af berømte schweiziske og franske kunstnere.

En særlig attraktion er også slottet “Château de Beaulieu Musée de l’Art Brut.” Slottet, som er beliggende i den nordvestlige del, blev opført i 1756, er kunstsamling her helliget den stil, den berømte maler Jean Dubuffet i 1940’erne kaldte “Art Brut” – en form for psykopatologiske kunst skabt af skizofrene kunstnere.

Lausanne er også kendt for to store årlige kulturelle begivenheder: Prix Lausanne, som er en verdensberømt konkurrence for unge dansere (der blev afholdt i januar-februar hvert år) og Lausanne Carnival, hvert år i maj fylder gaderne med karneval slapt, gadeteater, koncerter mv

Den nærmeste lufthavn er Lausanne-Blécherette Lufthavn, som ligger 4 miles nord for centrum.

Menu