Billeje Genève Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Genève Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Genève Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Genève Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Genève Lufthavn guide

Billeje Genève Lufthavn
Biludlejning Genève Lufthavn

Geneva Cointrin International Airport (GVA) ligger 5 km nordvest for Geneve centrum.

Den nordlige del af lufthavnen løber langs grænsen til Frankrig (lidt på fransk territorium), og derfor bruges af både Schweiz og Frankrig.I praksis lufthavnen fysisk opdelt i en schweizisk og en fransk del. Man kan efter landing vælge at gå gennem fransk eller schweizisk paskontrol. Hvis du vælger fransk paskontrol, kan man rejse med bus, taxi eller bil til Frankrig uden at passere schweizisk pas eller toldkontrol.

Geneve Lufthavn blev etableret i 1919 og har i årenes løb blevet opgraderet og udvidet. I dag er det en af ​​de travleste i Schweiz, og hvert år tjente 12 millioner passagerer her.

Lufthavnens fast base for flyselskaberne EasyJet og Swiss International Air Lines. Ellers er det en international lufthavn, hvor en række flyselskaber har regelmæssige flyvninger til destinationer i store dele af verden.

Geneve Lufthavn er meget veludstyret med offentlige faciliteter.Der er omkring 50 butikker at vælge imellem – blandt disse fem afgiftsfrie butikker. Derudover tilbyder lufthavnen 14 barer og caféer – og snesevis af restauranter.

For at komme fra Geneve lufthavn til byen Genève har mange muligheder. Der er et tog direkte fra lufthavnen (også i Frankrig) – og tjenesten bus er meget veludviklet. Man kan selvfølgelig også bruge taxa.

Hvis du ønsker at leje en bil i lufthavnen, har du mulighed for dette i både den schweiziske og den franske sektion sektion af webstedet. De følgende biludlejningsfirmaer er repræsenteret på den schweiziske side: Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz, Holiday Autos og National. På den franske side er biludlejningsselskaber Avis, Europcar, Hertz og National.

Der er flere hoteller i nærheden af ​​lufthavnens område, og en shuttle bus kører direkte til følgende af dem: Express Holiday Inn, Ramada Park Hotel, Mövenpick Geneva, NH Geneva Airport Hotel, Crowne Plaza – og Holiday Inn Thoiry på den franske side.