Billeje Toulon

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje Frankrig
 4. chevron_right
 5. Billeje Toulon

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Toulon

Sammenlign priser og finde billig biludlejning i Toulon fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Toulon gennem os.

Toulon guide

Bilutleie Toulon
Toulon Biludlejning

Toulon ligger ved Middelhavet, nærmere bestemt i Regionen Provence-Alpes-Côte d’Azur, hvor det er hovedstaden i Departementet Var. Afstanden nordvest til storbyen Marseille er 65 km. Der bor omkring 162.000 indbyggere i selve Toulon (2010), men hvis man regner med forstæderne såvel som nabobyen Hyères, stiger befolkningen til over en halv million.

I Toulon blev Frankrigs allerførste flådebase bygget, og byen har stadig en vigtig defensiv politisk betydning som hovedbanegården for den franske middelhavsflåde. Byen har også sit eget flådeakademi – og er ellers kendetegnet ved en varieret industriel aktivitet. Nærheden til de populære feriesteder langs den franske riviera gør turiststrømmen til byen relativt stor.

Attraktioner

Store dele af Toulon blev ødelagt under anden verdenskrig. Verdenskrig, men en del af den gamle bydel er stadig bevaret. Her kan du føle dig forvist til middelalderen, når du går i de smalle gader. Et karakteristisk træk ved den gamle bydel er den mange smukke springvand, den ældste fra 1668. Også den smukke Notre Dame Katedral (eller Toulon Cathedral) ligger her. Det blev påbegyndt i 1100-tallet, men ikke afsluttet før 1800-tallet.

Fort Saint Louis i Toulon.

Resten af byens centrum er kendetegnet ved moderne efterkrigsarkitektur. En række ældre befæstninger er placeret i byens højder, selv om der også er nogle monumentale 1800-tals bygninger i bydelen ofte kaldet “Baron von Haussmann” (opkaldt efter en af moderne Toulons “fædre”).

Toulon kan også prale af flere interessante museer flere interessante museer – herunder verdensbesøget i 2016. et flådemuseum, et par historiske museer og et kunstmuseum.

Udforsk Toulon med biludlejning

Toulon er et godt udgangspunkt for at udforske Provence og den franske riviera i bil. En af fordelene er, at der er færre mennesker, der flyver her i forhold til Marseille og Nice,ud over det faktum, at byen er meget centralt beliggende. Du kan tage korte drev til en række smukke landsbyer, og heller ikke har så lang vej, hvis du vil, for eksempel, Nice og Monaco. Her er nogle forslag til de mest populære forlystelser fra Toulon.

Moustiers er på den uofficielle liste over de mest maleriske landsbyer i Frankrig.

Moustiers-Sainte-Marie – Keramikby i Provence

Moustiers er på den uofficielle liste over de mest maleriske landsbyer i Frankrig. Det er beliggende ved indgangen til Gorges du Verdon,som er berømt et flodleje og en kløft betragtes blandt Europas smukkeste af sin art. Landsbyen er især kendt for sine keramiktraditioner. Der er en lille strøm af høj fald gennem centrum, hvilket giver pottemagere den energi, de havde brug for til at drive små møller. Bosættelsen i Moustiers er for det meste fra middelalderen. Husene er placeret på plateauer langs klippeflade, og synes særligt smuk i solnedgangen. Keramik er stadig en del af hverdagen i landsbyen, og du vil finde flere små håndværk butikker, der både lager og sælge deres varer. Der er også et keramikmuseum i Moustiers, der er værd at tage et kig på.

 • Det ligger 10 km fra Toulon til Moustiers-Sainte-Marie, hvis man kører den hurtigste rute via A57. Drevet vil derefter tage omkring 1 time og 50 minutter.

Rayol-Canadel-sur-Mer – Roligt område nær St. Tropez

Rayol-Canadel-sur-Mer er en lille kommune med to små landsbyer tæt på hinanden, ikke for langt fra den mere berømte St. Tropez. Udover at være et roligt område med en afslappende atmosfære, er landsbyerne berømte for deres mange og smukke haver. Den største have er kommunens egen botaniske have. Der dyrkes træer og planter fra hele Middelhavet og fra steder som Californien, Australien,Afrika og Sydamerika. Begge landsbyer har deres egen strand,hvor det sjældent er overfyldt med turister. Det samme gælder for de få, men gode restauranter finder du i begge landsbyer. Hvis du vil opleve en lidt mindre hæslig del af Rivieraen, er dette område at stoppe ved.

 • Afstanden mellem Toulon og Le Rayol-Canadel er omkring 52 kilometer. Drevet tager dig cirka 1 time og 5 minutter i normal trafik.

Les Baux-de-Provence – En af Frankrigs smukkeste bjerglandsbyer

Les Baux-de-Provence er også blandt de smukkeste bjerglandsbyer i Provence. Det ligger på en stenet bakke i den lille bjergkæde kaldet Alpilles. Selve landsbyen består af smukke middelalderlige små huse. Langt de fleste af bygningerne er blevet restaureret, og synes meget som de gjorde, da de blev bygget århundreder siden. Den største bygningsmasse i Les Baux er en ruiner af en fæstning beliggende på toppen. Derfra er udsigten bedst, og hvis vejret tillader det, ser du hele vejen tilMiddelhavet. Du ser de større byer Avignon, Nimes og Arles herfra. Turisme er den vigtigste industri i Les Baux-de-Provence, og der er over 1,5 millioner besøgende her om året. Der er mange gode spisesteder i den lille by, hvor menuerne er kendetegnet ved delikatesser fra gårdene i området.

 • Fra Toulon til Les Baux-de-Provence er det omkring 153 kilometer. Turen går via Aix-en-Provence, blandt andre. Uden stop undervejs vil du bruge cirka 1 time og 40 minutter.
Bjerglandsbyen Les Baux-de-Provence ligger på en bakke i den lille alpilles bjergkæde.
Arles var en central by i romerriget, der sporer i dag, såsom det romerske teater.

Arles – Kunstnerbyen Provence

Arles er en af de mest historisk vigtige byer i Provence. Det blev sandsynligvis først etableret omkring 800 år f.Kr,og senere blev en central by i romerriget. Du vil se spor af dette stadig. Blandt andet er der ruiner i byen fra et romersk amfiteater, et romersk bad, et par akvædukter og en vandmølle samt tilhørende bygninger. I mere moderne tider er Arles kendt som et sted, hvor store kunstnere nød at bo– herunder den hollandske maler Vincent van Gogh ogvan Goghs franske kunstnerven Paul Gaugin. I Arles finder du en afslappende atmosfære, mange hyggelige spisesteder og flere seværdigheder, end du kan indhente, medmindre du bosætter dig her permanent.

 • Fra Toulon til Arles er det 156 kilometer. Kørslen er omkring 1 time og 40 minutter.
I Cannes finder du nogle af Rivieraens fineste strande med gyldent sand og azurblå hav.

Cannes og Nice – Glamour på den franske riviera

Hvis du får nok af små, maleriske landsbyer, når du udforsker Provence, er måske Cannes og Nice den rigtige medicin. De to ikoniske byer er relativt tæt sammen og kan nemt nås med udlejningsbil fra Toulon. Cannes er den mindste by, der blandt andet er kendt for sin store filmfestival. Der støder du på et pulserende og byliv,samtidig med at du har nogle af rivieraens fineste strande at tage fat på. I Nice finder du endnu mere storby touch. Her rejser folk for at shoppe, gå til barer og natklubber,spise på eksklusive restauranter og besøge byens mange museer og gallerier. Selv om strandene i Nice er mere stenede end i Cannes, er det rart at svømme og solbade her også.

 • Fra Toulon til Cannes er det 125 kilometer, med en køretid på omkring 1 time og 20 minutter.
 • Fra Toulon til Nice er det 149 kilometer, og en køretid på omkring 1 time og 40 minutter.
Der er den mest tætte trafik i havneområdet, hvor der er færger til Sardinien og Korsika.

Parkering og trafik med biludlejning

I Toulon er det normalt ikke svært at finde parkeringspladser i gaderne i afmærkede steder. Hold øje med skiltene, da mange områder har særlige begrænsninger. Typisk betaler du et gebyr mellem 07:00 og 19:00 på hverdage. Nogle steder skal du betale et 24-timers gebyr, men derefter med en reduceret pris efter 19:00 til 07:00. Der er også et par parkeringspladser i byens centrum, du kan bruge, samt garager af nogle af de største hoteller.

Kørsel i Toulon og det omkringliggende område normalt ikke udgør nogen problemer. Vejene er gode, og gaderne er rigtige og hyggelige de fleste steder, med undtagelse af Toulons gamle bydel. Den tætteste trafik er normalt i og i nærheden af havnen, hvor færgerne går til Korsika og Sardinien. Trafik i byen, og ellers på Middelhavskysten af Frankrig, er også betydeligt tæser om sommeren, og især når der er ferie tid i landet.

Lufthavn

Det officielle navn på lufthavnen i Toulon er Toulon-Hyères Lufthavn,men lokalt kaldes det også Hyères Le Palyvestre Lufthavn. Lufthavnen ligger næsten 20 kilometer fra Toulon,og lige uden for den mindre by Hyères i retning af Nice og Cannes. De fleste mennesker går til det sydlige Frankrig og Provence har ankomst og afgang fra enten lufthavnen i Nice, eller i Marseille. Et lille udvalg af flyselskaber bruger Toulon-Hyères, fortrinsvis flyver indenrigs med Air France, Transavia eller TUI. Derudover ankommer nogle charterfly til denne lufthavn.

De virksomheder, der tilbyder biludlejning i Toulon-Hyères Lufthavn, er samlet i et separat område lige ved siden af parkeringspladsen (P3). Fra i dag, kan du få biludlejning fra Hertz, Sparsommelighed, Avis, Budget, Europcar, Enterprise, Sixt og Virtuo i lufthavnen uden for Toulon.

 • Fra Toulon-Hyères Lufthavn til Toulon centrum er det 24 kilometer, og en køretid på omkring 25 til 30 minutter.
 • Fra Toulon-Hyères Lufthavn til Marseille centrum er det 89 kilometer, og en køretid på omkring 1 time og 10 minutter.
 • Fra Toulon-Hyères Lufthavn til Sainte-Maxime er det 55 kilometer, og en køretid på omkring 1 time.
 • Fra Toulon-Hyères Lufthavn til Cannes centrum er det 130 kilometer, og en køretid på omkring 1 time og 30 minutter.