Billeje Toulon

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Frankrig
  4. chevron_right
  5. Billeje Toulon

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Toulon

Find den bedste pris på biludlejning i Toulon ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Toulon. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Toulon guide

Billeje Toulon

Biludlejning Toulon

Toulon ligger ved Middelhavet, nærmere bestemt i regionen Provence-Alpes-Côte d’Azur, hvor det er hovedstaden i departementet Var. Distance nord for storbyen Marseille er 65 km.Der er omkring 162.000 indbyggere i Toulon (2010), men hvis du inkluderer forstæderne og nabobyen Hyères, er befolkningen stiger til over en halv million.

I Toulon blev Frankrigs første flåde bygget base, og byen har stadig en stor forsvarspolitik betydning som den vigtigste station for den franske middelhavskyst flåde. Byen har også en Naval Academy – og i øvrigt præget af en alsidig industri. Tæt på de mest populære feriesteder på den franske riviera tillader turister til byen er forholdsvis stor.

En stor del af Toulon blev ødelagt under 2. Verdenskrig, men en del af den gamle by er stadig bevaret. Her kan du føle transporteret til middelalderen, når du går i de smalle gader. Et særligt træk ved den gamle bydel er de mange smukke springvand, den ældste fra 1668. Også den smukke Notre Dame Cathedral (eller Toulon Cathedral) er placeret her. Det blev påbegyndt i 1100-tallet, men ikke afsluttet før 1800.

Resten af ​​byen er præget af moderne efterkrigstidens arkitektur. En række ældre befæstningsanlæg beliggende på højderne omkring byen, men der er også en række monumentale bygninger fra 1800-tallet i byen ofte kaldet “Baron von Haussmann” (opkaldt efter en af ​​den moderne Toulon er “fædre”).

Toulon ellers kan prale af flere interessante museer – herunder en marine museum, et par historiske museer og et kunstmuseum.

Den nærmeste lufthavn er Toulon-Hyeres Airport, som ligger ca. 21 km øst for Toulon center

Menu