Billeje Marseille

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Marseille

Find den bedste pris på biludlejning i Marseille ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Marseille. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Marseille guide

Billeje Marseille

Biludlejning Marseille

Marseille er Frankrigs næststørste by, som ligger på Middelhavskysten. Den har en befolkning på ca. 852 tusind (2010). I hovedstadsområdet bor mere end 1,5 millioner mennesker.

Marseille er Frankrigs vigtigste havn og hovedstad i den franske region Provence-Alpes-Côte d’Azur og det franske ministerium for Bouches-du-Rhone. Marseille betragtede Frankrigs ældste by.Det blev grundlagt af grækerne omkring 600 f.Kr.Kr., Og blev derefter kaldt Massalia.

Byens oprindelige centrum, den gamle havn, Vieux Port. Det   er cirka 500 meter lang og 200 meter bred.Her vil du finde et udvalg af restauranter i alle prisklasser, og havnefronten summer af liv det meste af året. Også Marseille tradition og verdensberømte fiskemarked ligger i Vieux Port. Hver side af havnen er bevogtet af fæstninger, som er blandt de seværdigheder: Fort Saint-Jean og Fort Saint-Nicolas.

Marseille har mange interessante turistattraktioner at byde på. Byens største vartegn er kirken “Basilique Notre Dame de la Garde,” som er placeret på en bakke 154 meter over havets overflade. Herfra er der en fantastisk udsigt over byen og Middelhavet. Oven i kirketårne ​​over en 11-meter høj forgyldt statue af Jomfru Maria og Jesusbarnet. Marseille ældste kirke 400’erne –   Abbaye Saint-Victor – placeret lige under dem.Det siges at have været bygget til byens første martyrer.

En anden attraktion ikke at blive savnet i Marseille, er den gamle borg “Chateau d’If”, som ligger på den lille ø Hvis uden for havnen. Det var her, at forfatteren Alexandre Dumas satte Greven af ​​Monte Cristo i den berømte roman af 1844. Ellers bliver den lange Prado stranden (et par miles syd for byen) er nævnt. Der er også en smuk strand promenade, hvor barer og restauranter er alle i en række. Og er der behov for en anderledes og mere støjsvage form for rekreation, en spadseretur i den store Borely Park lige øst for Prado strand anbefales. Men der er også mulighed for forskellige eventyr, og hvis du ønsker det. Parken indeholder nemlig både golfbane græstørv (Hippodrome) og botanisk have.

Den nærmeste lufthavn er Marseille-Provence Airport, der ligger 27 km nordvest for byen.

Menu