Billeje Tours

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Frankrig
  4. chevron_right
  5. Billeje Tours

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Tours

Find den bedste pris på biludlejning i Tours ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Tours. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Tours guide

Billeje Tours
Biludlejning Tours

Tours ligger i det centrale Frankrig, ca. 240 km sydvest for Paris – Og er hovedstaden i Ministeriet for Indre-et-Loire.Byens hovedfærdselsårerne –   Loire – er også Frankrigs længste flod.Dens befolkning er omkring 140.000 (2010), og det skønnes forstæder – stigende befolkning til over 300.000.

Tours er både en vigtig transport hub i denne del af landet – og en stor industriby. Det er især den kemiske og farmaceutiske industri samt tekstilfremstilling.

Tours er en gammel by, som havde en vigtig position i Romerriget i de første par århundreder af den kristne æra. Ellers 732 et vigtigt år i sin historie. Charles Martel besejrede når en stor arabisk hær mellem Tours og Poitiers. Byen oplevede en periode med ekspansion i den sene middelalder og renæssance, men oplevede et markant fald i slutningen af ​​1600-tallet.

En stor del af de gamle bygninger blev ødelagt i løbet af 2. Verdenskrig, men en række centrale bygninger stadig undgik alvorlige skader. Derfor Tours stadig prale af mange arkitektoniske attraktioner fra storhedstid i middelalderen og renæssancen – især i den gamle by på bredden af ​​Loire. Dette indbefatter den gotiske katedral St. Gatien – bygget i perioden 1170-1547, St. Julien Kirke fra midten af ​​1200-og Ærkebiskoppens palads fra 1600-tallet, der nu huser et interessant museum for kunst.

Den nærmeste lufthavn er Tours Val de Loire Lufthavn, ligger 6 km nordøst for byen