Billeje Tours Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Tours Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Tours Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Tours Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Tours Lufthavn guide

Billeje Tours Lufthavn

Biludlejning Tours Lufthavn

Tours Loire Valley Airport (TUF) – som på fransk kaldes “Aéroport Tours Val de Loire” – er en mindre lufthavn i det franske ministerium for Indre-et-Loire, – ca. 6 km nordøst for byens centrum Tours.Lufthavnen betjener mellem 50.000 og 100.000 passagerer årligt.

Forbindelsen mellem lufthavnen og centrum af Tours serviceret af shuttle busser med hyppige afgange. Alternativt kan du bruge regulære bybusser og taxier.

Der er regelmæssige afgange fra Tours Lufthavn til London og Porto i Portugal med flyselskabet Ryanair.Ellers er der en betydelig sæsonbetinget og chartertrafik herfra til flere europæiske destinationer. Hvis du ønsker at leje en bil i Tours, kan det gøres på en af ​​de internationale biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen terminal – herunder Avis, Europcar, Hertz og National.

De offentlige faciliteter i lufthavnen omfatter en restaurant og kiosk. Der er også business center i terminalbygningen samt bank-og vekselbørs. Det nærmeste hotel er Comfort Hotel Tours, der ligger 2 km fra lufthavnen.

Menu