Billeje Portugal

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Portugal

Sammenlign priser og find billig biludlejning i Portugal fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Portugal gennem os.

Portugal guide

Bilutleie Portugal

Portugal Biludlejning

Portugal ligger på Den Iberiske Halvø i det sydvestlige Europa og grænser mod nord og øst til Spanien. Landet har kystlinje mod vest og syd mod Atlanterhavet. Portugal har omkring 10,7 millioner indbyggere (2010).
Hovedstaden Lissabon ligger i den sydvestlige del af landet og har 475.000 indbyggere. Lissabon er smukt beliggende på den nordlige bred af floden Tejo – omkring 15 km fra Atlanterhavet.

Andre større byer i Portugal er Porto (235.000 inb.) og Amadora (182.000 inb.).

Portugals natur er varieret, og Tejo-floden – som deler landet i to – markerer en skelnen mellem det nordlige Portugals bjerglandskab og det sydlige Portugals sletter. Langt sydpå stiger landskabet igen i et par høje bjergkæder, før det synker igen i Portugals sydligste område – Algarvekysten. Ud over det portugisiske fastland omfatter landet også de vulkanske øgrupper Asorene og Madeira i Atlanterhavet.

Portugal er et velbesøgt ferieland. Mange ønsker at opleve den kulturelle by Lissabon, som også er kendt for sine mange museer og for sine spændende historiske bygningsværker med klostre og fæstninger. De mest populære turistmål andre steder kan findes på Algarve kysten og på øen Madeira.

Portugals største lufthavn, Lissabons internationale lufthavn,ligger lige ved siden af hovedstaden. Ellers er Faro Lufthavn på Algarve kysten og Madeiras internationale lufthavn på Funchal på Madeira vigtige lufthavne for mange charterselskaber.

Hovedstaden Lissabon er berømt for sine mange museer og for sine spændende historiske bygningsværker med klostre og fæstninger.

Kørsel i Portugal

Kørslen i Portugal er blevet betydeligt lettere og sikrere i de senere år. Landet har brugt betydelige ressourcer på at opgradere vejnettet, og myndighederne har gennemført foranstaltninger såsom at reducere antallet af ulykker i trafikken. Ikke desto mindre bør du køre lidt defensivt på portugisiske veje, med særlig vægt på landeveje, der løber i bjergene og langs kysten. Der, knappe sving, diskrete bakketoppe, og vejrforhold kan gøre turen lidt mere udfordrende.

Al brug af mobiltelefon er forbudt, når motoren kører, medmindre du bruger håndfri.

Færdselsregler i Portugal

 • I Portugal kører du i højre side af vejen.
 • Kørelys er obligatoriske på bilen i tunneler og ved nedsat synlighed i dagtimerne.
 • Det er obligatorisk med kørelys efter mørkets frembrud.
 • Al brug af mobiltelefon er forbudt, når motoren kører, undtagen håndfri.
 • Det er obligatorisk med sikkerhedssele til chauffør og passagerer.
 • Børn under 12 år (eller under 150 cm) bør altid bruge godkendt barnefastholdelsesanordningsudstyr, der er egnet til barnets højde og vægt.
 • Børn bør ikke sidde på forsædet.
 • Børn under 3 år, der sidder i en godkendt barnestol, kan anbringes på forsædet, hvis bilens airbag på denne side er deaktiveret. Stolen skal derefter vende med ryggen mod kørselsretningen.

Hastighedsgrænserne i Portugal er 90 km/h, medmindre andet er angivet.

Hastighedsgrænser i Portugal

Hvis andet ikke er angivet, gælder følgende grænser:

 • Byer: 50 kilometer/t
 • Landeveje: 90 km/t
 • Fire-sporet veje i byområder: 100 kilometer / t
 • Motorveje: 120 kilometer/t

Alkoholgrænse i Portugal

I Portugal er kørsel ikke tilladt, hvis alkoholindholdet i blodet overstiger 0,5° (0,5 g/l). Hvis du har et alkoholniveau på over 0,5, får du en bøde, og du risikerer konfiskation af dit kørekort.

Anbefalet biludlejning

En af de største fordele ved at udforske Portugal med biludlejning er, at afstandene normalt er korte. Vejene er også konsekvent gode, og du behøver normalt ikke at spilde tid på køer og tung trafik. Landet har smuk og varieret natur, mange smukke byer og landsbyer, og unikke seværdigheder et besøg værd. Her er nogle af de mest populære forlystelser.

Kystvejen mellem Lissabon og Porto

Måske det bedste drev du kan tage med din udlejningsbil i Portugal kører mellem landets to største byer, Lissabon og Porto. Det er muligt at køre strækningen på hjemmemarkedet på bare 2 timer og 30 minutter, men så røver du dig selv for en række gode oplevelser. Hvis du starter i Lissabon, tag et fingerpeg mod Sintra først og udforske de smukke villaer, paladser og parker der. Så kan du køre med Cabo da Roca,som er det punkt, der ligger i den vestlige del af det europæiske fastland. På vej nordpå mod Porto har du et næsten endeløst udvalg af maleriske landsbyer både på kysten og på hjemmemarkedet, strande, slotte, kirker og klostre og andre seværdigheder, du kan køre forbi. Tag for eksempel et bad på Praia Baia Beach i Espinho,se middelalderbyen Obidos,udforske de mere end 150 millioner år gamle huler i Mira de Aire og besøge kirken i Tomar, som var sæde for Tempelridderne i det 12.

Middelalderbyen Obidos har en masse spændende historie.


Serra da Estrala bjergkæden er den højeste i Portugal. Guidede ture kan nydes både til fods og på hesteryg.

Serra da Estrela

Serra da Estrela er den højeste bjergkæde i Portugal,og det eneste sted i landet, hvor du kan stå på ski om vinteren. Nationalparken er kendt som ekstremt smuk, med høje toppe, dybe dale,strømmende floder med mange laguner, der er fremragende til at bade om sommeren. Dyre- og planteliv er varieret i den uberørte natur. Området er blandt de mest populære destinationer i Portugal. Der er flere lejre der tilbyder guidede ture i nationalparken,enten til fods eller på hesteryg,og der er en række smukke landsbyer ved foden af bjergene. Afstanden til serra de Estrela er heller ikke en afskrækkende, næsten uanset hvor i landet du er. Fra Lissabon bruger du knap 3 timer med biludlejning.

Costa Vicentina

Området på Portugals sydvestlige spids, og mellem landsbyerne Odeceixe og Burgau, kaldes Costa Vicentina. Meget af dette tilhører Parque Natural do Sudoeste Alentejano e Costa Vicentina National Park. Her finder du et landskab, der for det meste er helt uberørt og beskrevet som ekstremt smukt. Det er især de mange strande, der tiltrækker mennesker. Sandet er rent og gyldent, der er som regel små mennesker der, og strandene er omgivet af kalkstensklipper, der giver ly for vinden. Folk rejser også her for at gå vandreture eller ride heste langskysten, og for at besøge nogle af de rolige og maleriske fiskerbyer spredt i Costa Vicentina. Hvis du kører fra Lissabon, tager turen lidt over et par timer, mens afstanden fra Algarve-kysten er betydeligt kortere.

Stranden i Odeceixe er idyllisk beliggende med gyldent fint sand.


Douro-dalen er berømt for sine vinmarker. Her er der mulighed for vinsmagning og kurser.

Vinmarkerne og landsbyerne i Douro-dalen

Vale do Douro er dalen, der løber, hvor Douro-floden løber på vej til Porto. Området har et mikroklima, der gør det ekstremt frugtbart, og dele af området er særligt velegnede til dyrkning af vinstokke. Denne del af dalen, Douro Vinhateiro, betragtes som en af Portugals vigtigste vinregioner og er på UNESCOs verdensarvsliste. Mange af gårdene har indkvartering og restauranter, og selvfølgelig arrangere vinsmagning og vinsmagning. Det er også populært at køre forbi de mange landsbyer i dalen, såsom peso da Régua, hvor du vil finde et meget godt vinmuseum, Lamego, som er en af Portugals smukkeste byer, og Pocinho, hvor du kan besøge den arkæologiske park Vale do Coa. Der kan du se flere tusinde hulemalerier, der er op til 24.000 år gamle og også anerkendt som en del af vores verdensarvssted.

Algarve kyst

Det er nemt at tage på udflugter med biludlejning på Algarve kysten, dels fordi du ka

Algarve-kysten er et populært rejsemål for badeferie.

n komme hurtigt mellem de steder på den gode A22 motorvej, der løber langs det meste af kyststrækningen. Ved havet finder du alt fra store feriemål og byer som Faro til maleriskeog små fiskerbyer. Der er også smukke strande med behagelig badetemperatur,hvilket er velkomment, når du har siddet i bilen i et stykke tid. Hvis du ønsker afledning fra havet, strande og badebyer,kan du tage korte omveje til landsbyer og nationalparker beliggende op i bjergene langs kysten. Der er liv og seværdigheder helt anderledes, og viser en dejlig kontrast til, hvad du ellers oplever i regionen. Hvis du har tid nok, kan du også overveje en omvejtil Spanien – for eksempel til byerne Cadiz og Sevilla– eller badebyer beliggende på smukke strande som Playa de Castilla og Playa de Mazagon.

Virksomheder, du kan leje en bil fra i Portugal

I Portugal finder du en række lokale og nationale virksomheder, der tilbyder biludlejning, og som du måske aldrig har hørt om. Blandt de største nationale aktører er for eksempel Portugalrent, Auto Rent Algarve, Realcar og Amoita Biludlejning. I lufthavnene, i byerne, og på de destinationer, der har flest turister, vil du næsten altid finde de største og mest berømte internationale virksomheder. Dette omfatter Hertz, Sixt, Avis, Budget, Europcar, National og Sparsommelighed.

7 ofte stillede spørgsmål om biludlejning i Portugal

Hvilke forsikringspolicer skal jeg bruge i Portugal?

Når du lejer en bil gennem GoAutos, er obligatoriske forsikringer altid inkluderet i prisen. Dette er kollisionsforsikring, tyveriforsikring og ansvarsforsikring. Derudover har du normalt ikke brug for yderligere forsikring, forudsat at du har tilstrækkelig rejseforsikring med personskade dækning. Men mange vælger at have fradragsberettigede forsikring. Du kan tjene det gratis ved at betale med nogle kreditkort, eller gennem rejseforsikring. Husk, at trække ekstra forsikring i håndkøb, når du afhente bilen er normalt den dyreste løsning.

Skal jeg aflevere bilen det samme sted, som jeg lejer den?

Envejs huslejer er normalt accepteret af alle biludlejningsfirmaer, men med visse forbehold. Normalt afhænger det af biludlejningsfirmaet er repræsenteret i begge steder. Der opkræves et enkeltvejslejegebyr. Størrelsen af gebyret kan variere meget, både fra virksomhed til virksomhed, og med hensyn til hvor du ønsker at returnere bilen. Normalt er envejsudlejning billigere end at levere bilen i et andet land. Du kan se prisen, når du udfylder ordreformularen.

Kan jeg for eksempel tage min udlejningsbil med til Spanien?

Normalt er det fint at køre en udlejningsbil til andre lande inden for EU og EØS, med undtagelse af nogle stater i Østeuropa. Der kan dog være begrænsninger i forhold til den pågældende bilkategori. Spørg altid det firma, du lejer på forhånd.

Hvad er aldersgrænsen for leje af en bil i Portugal?

I Portugal har nogle biludlejningsfirmaer en aldersgrænse på 21 år, mens andre har den laveste grænse. Biludlejningsfirmaer kan også kræve, at føreren skal have haft et kørekort i et bestemt tidsrum, normalt mindst 1 år. Bilister under 25 år vil normalt blive opkrævet et ekstra gebyr per dag. Du vil modtage de nøjagtige omkostninger ved dette gebyr i ordresedlen.

Hvilken type bil skal jeg leje i Portugal?

I Portugal, det små spørgsmål, hvilken type bil, du vælger. Vejene er gode, og det er meget sjældent at køre på isglatte eller snedækkede veje i dette land. Vælg din bil i form af behov for plads, og helst med en god aircondition apparat, hvis du er i Portugal om sommeren.

Er det almindeligt for bompengekabiner i Portugal?

I Portugal er mange af motorvejene på anklagende måde. På nogle af disse kan du betale med kort eller kontant. I de senere år har mange af motorvejene fået elektronisk betalingsoverskæring, og hvor kort og kontant ikke er en mulighed. Der er flere løsninger til betaling på veje med elektronisk vejafgift passage egnet til besøgende med biludlejning. De fleste virksomheder tilbyder brikker til vejafgift passage, hvor summen er føjet til regningen for lejemålet. Alternativet til dette er at betale vejafgifter på forhånd, noget du kan gøre på posthuse over hele landet.

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg er involveret i en bilulykke i Portugal?

Alarmnummeret i Portugal for ambulance, brandvæsen og politi er 112. Du bør kun ringe til dette, hvis du har været involveret i en ulykke, hvor der er personskade, i tilfælde af brand, eller i andre alvorlige tilfælde og nødsituationer. Du bør også kontakte det biludlejningsfirma og/eller forsikringsselskab, du bruger.

Destinationer

Menu