Billeje Funchal

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Portugal
  4. chevron_right
  5. Billeje Funchal

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Funchal

Find den bedste pris på biludlejning i Funchal ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Funchal. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Funchal guide

Billeje Funchal
Biludlejning Funchal

Funchal er “hovedstad” i den portugisiske øgruppen Madeira Atlantic. Det ligger på den sydlige kyst af hovedøen, og har omkring 112.000 indbyggere (2011).

Funchal vigtigste industri er turisme (især om vinteren). Ellers har byen en betydelig vinproduktion og sukkerindustrien. Desuden er det en travl havn i Funchal, hvor der er nogle eksport, især af vin og frugt – foruden en lang række krydstogtskibe docking her.

Funchal blev grundlagt i 1421 og er opkaldt efter planten fennikel, som i portugisisk kaldes “Funcho”. Byen har siden 1960 investeret kraftigt i turist trafik – men også modtaget indtil mange besøgende, især fra det europæiske aristokrati.

Funchal er måske bedst kendt for sine spektakulære fyrværkeri hver nytårsaften. Når porten er ofte fyldt med udenlandske krydstogtskibe. Ellers har byen en meget smuk beliggenhed i et stejlt terræn, hvor smalle gader og hvidkalkede huse strækker sig fra havet og op ad bjergsiden. Funchal højeste punkt er over 1200 m De fleste af de gader i den ældste del af byen er brolagt med brosten, og det er også Funchals mest dominerende bygninger – katedralen Sé de Funchal, som blev bygget i 1500-tallet.

En anden populær attraktion i Funchal gamle bydel er fæstningen Sao Lourenco fra 1500-tallet. Der er også en række interessante museer i byen, og flere store parker.

Op i bjergene, omkring 600 meter over byen, kan du besøge den smukke kirke Nossa Senhora do Monte fra 1741, med sine to spir kan ses fra havet. Herfra kan du opleve de specielle og berømte ture med kurv slæder med chauffør (Carros de cesto) ned på gaden mod midten. Det er også muligt at bruge gondol til / fra bjerget.

Byen har sin egen internationale lufthavn Funchal Airport – Santa Cruz (også kendt som Madeira Lufthavn), der ligger omkring 13 miles øst / nordøst for centrum.