Billeje Faro

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje Portugal
 4. chevron_right
 5. Billeje Faro

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Faro

Sammenlign priser og find billig biludlejning i Faro fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Faro gennem os.

Faro-guide

Bilutleie Faro
Faro Biludlejning

Faro er en havneby i det sydlige Portugal, mere specifikt på Algarve kysten. Det har omkring 50.000 indbyggere (2010), og betragtes ofte som Algarves “hovedstad”.

Ud over turismen, som er den dominerende industrirute i Faro, spiller fiskeri- og frugteksporten også en væsentlig rolle. Byen har en stor fiskerihavn.

De fleste historiske seværdigheder ligger i den gamle bydel, men de ældste bygninger blev for det meste lagt i ruiner under et større jordskælv, der ramte området i 1755.

Attraktioner

Blandt attraktionerne i Faro er det store naturreservat Ria Formosa (som også er et rasteplads for en række fuglearter under vandingerne hvert forår og efterår) og den lange strand (som ligger omkring 7 km fra byens centrum). Det varme, behagelige klima er også et vigtigt bidrag til at gøre Faro til et meget populært turistmål. Omkring 5 millioner besøgende kommer her hvert år, primært på sol- og badeferie.

Den lange sandstrand frister mange turister til at tage til Faro for sol- og badeferie.

Ellers er det arkæologiske museum “Museu Arqueologico” det mest berømte kulturelle vartegn i Faro. Det ligger i den gamle bydel – i en bygning fra 1518. I nærheden er katedralen i Sé de Faro,som blev genopbygget efter jordskælvet i 1755. Af den oprindelige gotiske kirke er kun tårnet bevaret.

Der er flere interessante museer i Faro, blandt andre. Museo Maritimo Søfartsmuseum i havneområdet og et etnografisk museum – Museu Etnografico – som tilbyder regelmæssige udstillinger relateret til lokal kultur og kunsthåndværkstraditioner.

Udforsk Faro med biludlejning

Faro er et fantastisk sted at leje en bil, når du er på ferie i det sydlige Portugal. Herfra kan du tage mange spændende udflugter, og sorten mellem dem er stor. Der er meget at se både langs kysten og op i bjergene. Derudover er det en kort afstand til Spaniens sydkyst, Spaniaog du kan komme til steder som Sevilla,Gibraltar og Marbella. Her har vi valgt nogle eksempler på de mest populære forlystelser med Faro som udgangspunkt.

Den populære Caldas de Monchique Spa med varmt kildevand

Monchique – Smuk bjerglandsby

Den lille bjerglandsby Monchique er en af de smukkeste og grønneste i Portugal. Det er kun en kort køretur fra Faro og er ideel til en dagstur i bil. Her er de smukke små huse malet i friske farver,gaderne er hyggelige at vandre i, atmosfæren venlig og udsigten over landskabet fremragende. Inde i byens centrum er der flere gode spisesteder, der serverer lokale specialiteter. For dem, der ønsker at bruge deres ben lidt i smuk natur, er der mange stier egnet til både gang og cykling. En af de populære ruter går til Caldas de Monchique, en berømt spa, der tilbyder varmt kildevand.

 • Den korteste og hurtigste vej til Monchique går først på motorvejen til Portimão, før du tager op mod bjergene. Så kører du omkring 85 kilometer, og bruger omkring 1 time.
 • Hvis du vil se flere af bjergene, kan du i stedet køre via São Bartolomeu de Messines. Afstanden vil derefter være omkring 5 kilometer længere, og køretiden 1 time og 20 minutter.

Farol de Sagres – Besøg verdens ende

Fyret på forageren ponta de Sagres var i oldtiden kaldes verdens ende. Det ser du, når du står der. Tårnet står på kanten af en over 60 meter høj klippe, med det vilde Atlanterhav skummende nedenfor. Tilsyneladende, Henry Navigator, Portugals prins og vigtigste opdagelsesrejsende, siges at have planlagt mange af hans ekspeditioner på Farol de Sagres. Dagens udgave af fyret er delvist fra 1846, bygget på jorden, der engang var en munke kloster. Besøg også byen Sagres, som ligger lige øst for fyret. Der er mange gode fiskerestauranter, enlivlig lystbådehavn og gode svømmemuligheder. Hvis du vil se flere store fyrtårne på samme tid, kan du overveje at køre 5 kilometer længere mod vest, hvor Farol do Cabo de São Vicente ligger.

Fyret står på kanten af en over 60 meter høj klippe med Atlanterhavet under den.
 • Fra Faro til Farol de Sagres er det 118 kilometer, hvor omkring 80 kilometer af strækningen er motorvej. Køretiden er omkring 1 time og 35 minutter.
Den eneste naturlige koloni af aber i Europa kan findes på bjergtoppen af Gibraltar.

Gibraltar – Et lille stykke af England

Det britiske territorium Gibraltar er inden for rækkevidde, hvis du ønsker at tage en anden udflugt fra Faro. Beliggende ved foden af en stenet bjergtop, omfatter bosættelsen en række spændende seværdigheder, herunder en maurisk fæstning,slutningen af 1700-tallets tunneler, en stor katedral,flere museer og smukke haver. Men den store pull patch er bjergtoppen. Der finder du den eneste naturlige koloni af aber i Europa. Udsigten er uovertruffen, og du ser over til Afrika, medmindre der er dårligt vejr.

 • Det er 390 kilometer på motorvejen mellem Faro og Gibraltar. Uden at stoppe, er runtime omkring 4 timer.

I Loulé er der gode indkøbsmuligheder, især lørdage, hvor det store marked er åbent.

Loulé – Byen med det bedste marked på Algarve kysten

Kørsel til den lille by Loulé tager kort tid fra Faro. Der finder du et dejligt center med gode spise- og indkøbsmuligheder. Midt i byen har du også slottet Castelo de Loulé, som maurerne byggede i det 8. Atmosfæren er rolig og anderledes, og ikke specielt præget af turisme. Det er især om lørdagen, at det passer med et drev til Loule. Så er der et stort marked der, hvor lokale producenter og kunstnere sælger delikatesser, kunsthåndværk og kunst. Mandage er den mindst gunstige dag, fordi de fleste af seværdighederne er lukket.

 • Fra Faro til Loulé er det knap 18 kilometer. Det tager ca. 20 minutter at køre.

Sevilla – Hjemby spanske tapas

Sevilla i Spanien er ikke længere væk fra Faro, at en dagstur er meget muligt, men du bør overveje at tage mindst én overnatning, når du er der. Dette er en af Spaniens mest spændende byer. Sevilla er kendt for sin rige historie, store arkitektur oglivlige kultur. Byen er også et af de bedste steder at stoppe ved, hvis du elsker meget god mad. Mange mener Sevilla hovedstaden i verden, når det kommer til tapas,og fremragende restauranter kan findes overalt. Byens puls er anderledes, end vi er vant til. Indbyggerne har relativt lang siesta,og spise middag sent om aftenen. I Sevilla går man normalt ikke i seng før sent om aftenen. Kort sagt, livet er ganske vidunderligt i Sevilla.

 • Det er 195 kilometer mellem Faro og Sevilla, og stort set hele strækningen går på motorvejen. Den tid, der bruges med biludlejning er omkring 2 timer. Sørg for at tjekke med dit biludlejningsfirma, hvad reglerne er for at krydse grænser.
Små mennesker at se midt på dagen, indbyggerne har nemlig en relativt lang siesta.

Parkering og trafik med biludlejning

Om sommeren er der mange turister i byen og det omkringliggende område. En stor del af disse får en udlejningsbil, så det bliver ofte sværere at finde parkering på gaderne i byens centrum. Heldigvis har byen en række parkeringshuse og privatdrevne parkeringspladser. Disse koster lidt mere end parkering på gaden, men det er lettere at passe der.

I centrum af Faro er der et godt antal smalle gader, og tilgængeligheden er ikke så god overalt i løbet af dagen. Samtidig er der ikke mere end 120.000 indbyggere i byen, så sammenlignet med for eksempel Lissaboner det relativt nemt at køre i Faro. Generelt bør man være lidt ekstra opmærksom på vejene i Portugal, og du er velkommen til at køre lidt defensivt.

Kørslen uden for tætbefolkede områder er blevet bedre i Portugal i de senere år. Motorvej A22 ,der løber langs hele Algarves kyst, er en gave til dem, der ønsker at bevæge sig effektivt. Der er lidt trafik her, fordi vejen er opladet. Hvis du ikke har noget imod at betale vejskat, vil du komme der meget hurtigt, og uden stressende trafik.

Det anbefales at være ekstra opmærksom på vejene i Portugal og velkommen til at køre lidt defensivt. På motorvejen er der lidt trafik, fordi vejen er opladet.

Algarve Lufthavn er lille og klar.

Lufthavn

Aeroporto Internacional de Faro kaldes også Algarve Lufthavn. Lufthavnen er ret lille og klar,og håndterer ikke mere end omkring 6 millioner passagerer om året. Samtidig er det betydeligt mere hektisk i lufthavnen i Faro mellem april og oktober. Selvfølgelig gør de fleste mennesker, der rejser til Algarve kysten det i de varmeste måneder. Dette kan være en god ting at vide, hvis du lejer en bil i denne periode. Du bør bestille tidligt,og også sørge for, at der kan være nogle kø på de travleste dage.

Biludlejningsfirmaers skranker er samlet i ankomsthallen. Fra i dag er der 14 virksomheder til stede her, men flere af reservedelspersonalet og kontorerne. Det gælder for eksempel Hertz, Thrifty, Dollar og Firefly. Hvis du lejer en bil fra et af disse virksomheder, vil du modtage nøglerne ved samme skrivebord. Andre internationale spillere er også i lufthavnen, herunder Avis, Budget, Europcar og Sixt.

 • Lufthavnen ligger omkring 6 km fra centrum af Faro. I bil tager turen ca. 10 minutter.