Billeje Sevilla

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Spanien
  4. chevron_right
  5. Billeje Sevilla

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Sevilla

Find den bedste pris på biludlejning i Sevilla ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Sevilla. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Sevilla guide

Billeje Sevilla

Biludlejning Sevilla

Sevilla er beliggende i den sydlige spanske region Andalusien, og er hovedstad i provinsen med samme navn som byen. Guadalquivir-floden løber gennem byen. Sevilla er en forholdsvis stor industriby med ca. 700.000 indbyggere (2011). Selv om der er omkring 100 km fra Sevilla indtil udgangen af ​​Guadalquivir (efter by Sanlúcar), byen har en stor havn. (Skibe på op til 12.000 tons kan accelerere denne flod).

Sevilla (Hispalis) var i romertiden, var hovedstaden i provinsen dengang kaldte Hispania Baetica. I året 712 blev byen erobret af araberne, og havde en vigtig funktion som hovedstad for flere kalifdynastier, indtil Ferdinand 3 af Castilla y Léon erobrede det i 1248. Efter opdagelsen af Amerika var Sevilla den vigtigste havn i Spanien, en position byen fastholdes, indtil 1700-tallet.Sevilla fik sit eget universitet i 1502.

En stor del af arkitekturen i Sevilla stadig bærer den lange arabisk (maurisk) æra. Den vigtigste struktur i maurisk stil, den smukke Alcázar fra 1100-tallet. Det er omgivet af smukke haver, som også præger byen som helhed. Den gamle bydel er charmerende, med sine smalle, snoede gader – og her ligger den mægtige Sevilla-katedral fra 1400-tallet, som er noteret på ruinerne af et gammelt moské.

Viktigre Andre attraktioner omfatter Columbus Library, det arkæologiske museum og flere interessante kunstgallerier.

I 1992 Sevilla arrangør af Verdensudstillingen (Expo 92). Mange af de begivenheder, der finder sted på en ø i Guadalquivir, og i den forbindelse blev det bygget flere broer. Den største af disse, Allamillo Bridge, blev designet af den berømte arkitekt Santiago Calavetra.

Ellers Sevilla kendetegnet ved et stort antal religiøse og sekulære partier, der tiltrækker mange turister til byen – og for at være der, hvor handlingen i Rossinis verdensberømte opera “Barberen i Sevilla” (1816) sker.

Den nærmeste lufthavn er Sevilla-San Pablo Lufthavn, der ligger 12 km nordøst for byen.

Menu