Billeje Sevilla Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Sevilla Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Sevilla Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Sevilla Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Sevilla Lufthavn guide

Billeje Sevilla Lufthavn
Biludlejning Sevilla Lufthavn

Sevilla Airport (SVQ) er først og fremmest et lands-lufthavn, men efter lavprisselskabet Ryanair bosatte sig der for nogle år siden, at antallet af internationale flyvninger steg betydeligt. Flere virksomheder er kommet efter, og i dag er der regelmæssige afgange herfra til en række europæiske destinationer. Over 4 millioner passagerer vil nu blive serviceret på Sevilla Lufthavn årligt. Lufthavnen ligger 12 miles nordøst for Sevilla.

Sevilla Lufthavn kaldes på spansk “Aeropuerto de Sevilla”.

Sevilla Lufthavn blev grundlagt i 1914 og har gennemgået flere renoveringer og udvidelser gennem årene. I 1991 åbnede en ny terminalbygning, tegnet af arkitekt José Rafael Moneo, der har lagt stor vægt på en blanding af spansk og mauriske tradition.

Rækken af ​​butikker i Sevilla Lufthavn er begrænsede, men der er planer om flere. I øjeblikket lufthavnen tilbyder en stor toldfri butik, og et par snackbarer og tre restauranter – herunder den udendørs terrasse El Mirador.

Der er ingen tog fra lufthavnen til centrum af Sevilla, men de busser afgår hver halve time. Alternativt kan du bruge taxa.

Hvis du ønsker at leje en bil i Sevilla, har fem internationale biludlejningsfirmaer i lufthavnen kontorer – herunder Atesa Car Crown Biludlejning, Europcar og Hertz.

Der er ingen hoteller i lufthavnen, men Hotel AC Santa Justa, Hotel Occidental Sevilla og Hotel Ibis Sevilla er alle i nærheden.